reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
dobry:happy:
Antila hop, hop

zaraz poczytam co u Was:zawstydzona/y:

nie miałam czasu wczoraj popisać, bo praca się spiętrzyła-koniec roku nieuchronny:rofl2:. A po południu byłam u mojej pani gin.postanowiłam radykalnie rozprawić się z nadżerką, bo ostatnio miałam wrażenie, że mam ją na mózgu a nie na szyjce macicy:confused2::-D. no i się umówiłam na początek roku na laser-bezpłatnie w ramach NFZ:tak:. Wcześniej czytałam na temat tego zabiegu i najczęściej było napisane, że można go robić w każdym czasie bez specjalnych przygotowań. A moja pani gin ma do tego inne podejście wypracowane przez lata: dostałam receptę na metronidazol (mam go przyjmować 10 dni przed @) przeczekać @ i jakieś 2 dni po-na zabieg. 9 w warunkach ambulatoryjnych).

Witam:-)
Jestem właśnie kończę pakowanie idę się kąpać, golić i wybieram się do szpitala na 14. Mam jednak przeczucie, że wieczorkiem będę z powrotem w domciu;-):-D
Na wszelki wypadek proszę jednak o kciuki:happy:
Sensi fajną jednostkę chorobową wymyśliłaś:-D:-D:-D

Dzień dobry :-)

Antilko jak tam na froncie? ;-)
Sensi no i dobrze, że rozprawisz się ze swoją nadżerką :tak: Ja też mam, ale to po porodzie ;-)
Esch obijasz się dziś troszkę? :-p Dzięki za maila ;-)

Ja dziś pospałam, zaraz muszę ogarnąć trochę chałupkę i chyba jakiś obiad ugotuję :-D

Miłego dnia :-)

Ostatnia edycja:
Witam:-)
Jestem właśnie kończę pakowanie idę się kąpać, golić i wybieram się do szpitala na 14. Mam jednak przeczucie, że wieczorkiem będę z powrotem w domciu;-):-D
Na wszelki wypadek proszę jednak o kciuki:happy:

Antilko kciuki zaciśnięte! :happy: Dawaj koniecznie znać :-) My tu czekamy z niecierpliwością :tak::-) Buziaczki :-)

Antilo :-) sciskamy Cię mocno (razem z Kubusiem). Dzieki za stronkę.

Kajdo dzieki serdeczne za linka:tak: Teraz widze że juz mam na koncie kilka błędów:zawstydzona/y::-( Ale wierzę ze do naprawienia. Zabiaram sie za dokształacanie:tak:
w temacie karmienia.

Alek ja tez miałam takie przeczucia co do wczesniejszego porodu:tak: i nie wiedziec czemu nawet ta data 25. paxdziernika juz wczesniej mi sie podobała;-) Najwazniejsze zeby wszystko przebiegło gładko dla dziecka i dla mamy:tak::-D
Co do wyprawki to ja kupowałam ubranka w rozmiarze 62, a potem okaząło sie ze nie bardzo mam w co ubrac malucha - wszystko na mim "wisiało" bo o 10 cm za długie. I plątał mi sie w nich niemiłosiernie. Mąz szybko popędził do sklepów żeby dokupic choc kilka ciuszków w odpowiednim rozmiarze - najzabawniejsze było to że nie zwracał uwagi na kolory...byle rozmiar był ok. No i nasz Synek ma rózowego śpiocha i pajacyka:-D...ale przynajmniej mu wygodnie.

Sensi co słychac? Jak sie miewa Kubuś numer 1:laugh2:

Esch rozumiem "stolyca":-p Zazdroszczę Tobie i Alkowi tej "kawusi" . Pozdrawiam cieplutko.

BRRRRR... wlasnie skasowalo mi dlugasnego posta!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

No nic pisze jeszcze raz i zaraz chyba ide spac bo cos padnieta jestem....

Antila i co u Ciebie??? Kciuki juz zacisniete!!!

Sensi :-):-D:-):-D to moze u mnie tez to schorzenie wystepuje??? ;-)

Alek nie ma za co... polecam sie na przyszlosc :tak:

Vonko moze do Ciebie tez sie za chwile wybiore... :tak:

No i jestem w domciu:-)
Ktg w porządku, Usg też rozwarcie na jeden palec. Mam się pokazać w poniedziałek:-D

Oj Antila alez nas trzymasz w napieciu :-D a Wasza Ania to taki maly uparciuszek...
Wczoraj mowilam Aleczkowi ze obstawiam date urodzenia Ani na 01.12... zobaczymy czy dobrze "wroze" :-)

reklama
Dzień dobry :-)

Słoneczko wylazło u nas :happy:

Antilko ja obstawiam andrzejki :-D Chociaż faktycznie lepszy byłby 1.12 :tak::-D
Esch wyspałaś się troszkę? :-)
Vonko no właśnie ja nie wiem czemu, ale obstawiam, że urodzę w połowie lutego, chociaż termin mam na 27.02, a chciałabym dotrwać do 2.03 :-D Zobaczymy, jak to będzie :laugh2: Każdy z tych terminów jest jak najbardziej realny :laugh2: A co do ubranek, to ja mam większość na 62, ale mam też trochę na 56 :tak: Jak będzie za mało, to też męża wyślę, żeby dokupił ;-) Ma wziąć po porodzie 2 tygodnie urlopu, to w razie czego pojeździ po sklepach :-)
Anusia co tam u Was? Już po chrzcinach? Uściski :-)

Ja dzisiaj miałam odpoczywać, bo wczoraj trochę poszalałam, ale muszę pojechać po prezent dla mojego męża. Najgorsze, że nie wiem co kupić :baffled: Wszelkie pomysły mile widziane :tak:

Do góry