Witajcie :-)
Esch superowo :-) To ja jutro podjadę wcześniej do Tarasów i będę czekała na sygnał od Ciebie

Ale się cieszę :-)
Antilko no to oby do czwartku ;-) A mówiłam, że Ania na andrzejki czeka
Vonko no i ja mam przeczucie nie wiedzieć czemu, że nasz Franek też się może pospieszyć, więc wolę być gotowa wcześniej

A Kubusiowi chyba posmakowała butla ;-) Najważniejsze, żeby ładnie rósł

Co do ćwiczeń, to ja niestety nie wiem, kiedy i co można?
Kajduś to udanych zakupów jutro :-) Ja dzisiaj przeszłam się po paru sklepach, jest już trochę wyprzedaży zimowych rzeczy, co mnie bardzo dziwi, bo do końca zimy jeszcze kawał czasu przecież

Chciałam kupić dla Małego śpiworek/ kombinezon, ale już same resztki zostały i nie wiem, czy będzie jeszcze jakaś nowa kolekcja zimowa? Czy już same wiosenne rzeczy będą?

Dziwne to jakieś takie..
A my dzisiaj byliśmy na pierwszych zajęciach w szkole rodzenia. Godzinę tarzaliśmy się na materacach, a godzinę był wykład. Powiem Wam szczerze, że takie mam mieszane uczucia

Z jednej strony fajnie było, śmiesznie, dużo praktycznych rzeczy nam lekarz przekazał (np. co trzeba do szpitala przygotować, jakich badań wymagają, co dla Maluszka, co dla siebie, a co jest zbędne), ale z drugiej..dowiedzieliśmy się, że od miesiąca decyzją nowego dyrektora szpitala nie ma możliwości wykupienia ani zzo, ani indywidualnej położnej

To mnie trochę wkurzyło, bo chciałam położną, no i w razie konieczności możliwość zzo. A tu lipa..:-( Co prawda dr powiedział, że do lutego to się może jeszcze zmienić, ale nie musi

Cieszę się przynajmniej z tego, że będę mieć tam swojego lekarza. No zobaczymy, jak to wyjdzie w praniu

Urodzić i tak muszę, nie mam innego wyjścia
Miłej nocki :-)