Najka
30-tki , przyszłe mamusie; Mamylutowe'08
Witajcie!
Ewo fajną opiekę miałaś w szpitalu:-). Ja nienajlepiej wspominam, ale cóż. Najbardziej brakowało mi bliskiej osoby obok, do tego szpitala osoby odwiedzające mogą przyjść tylko do pokoju odwiedzin, a tam po cesarce nie wysiedzi się za długo, i nikt poza niektórymi położnymi nie pomaga przy opiece nad dzieckiem, kilka dni praktycznie bez snu. Ale nic, to już poza mną.
Bardzo ciekawa jestem Waszej córeczki!
Kajduś tojuż malutko Ci leżenia zostało!:-)
Moniolku jejku, to juz za tydzień Martusię przytulisz!
Aleczku Anusieńko dzielę z Wami fobię dużoowadową
Antilko zobaczysz swoje duże dzieciątko:-), wklej foteczkę!
Esch miłego wypoczynku!
Vonko :-)
Monik pomidorki i ja zajadam teraz
U nas przygotowania do chrzcin. I ząbkowe przeżycia ciągle, za lewą dolną jedynką idzie prawa dolna jedynka A ja byłam dziś na zakupach i kupiłam sobie sukienkę, bardzo się cieszę. Jaka to atrakcja teraz wybrać się samej na zakupy!:-). Mam nadzieję częściej wychodzić dla zdrowia psychicznego, bo jest to jednak potrzebne czasem.
Dobrej nocki 30steczki!
Ewo fajną opiekę miałaś w szpitalu:-). Ja nienajlepiej wspominam, ale cóż. Najbardziej brakowało mi bliskiej osoby obok, do tego szpitala osoby odwiedzające mogą przyjść tylko do pokoju odwiedzin, a tam po cesarce nie wysiedzi się za długo, i nikt poza niektórymi położnymi nie pomaga przy opiece nad dzieckiem, kilka dni praktycznie bez snu. Ale nic, to już poza mną.
Bardzo ciekawa jestem Waszej córeczki!
Kajduś tojuż malutko Ci leżenia zostało!:-)
Moniolku jejku, to juz za tydzień Martusię przytulisz!
Aleczku Anusieńko dzielę z Wami fobię dużoowadową
Antilko zobaczysz swoje duże dzieciątko:-), wklej foteczkę!
Esch miłego wypoczynku!
Vonko :-)
Monik pomidorki i ja zajadam teraz
U nas przygotowania do chrzcin. I ząbkowe przeżycia ciągle, za lewą dolną jedynką idzie prawa dolna jedynka A ja byłam dziś na zakupach i kupiłam sobie sukienkę, bardzo się cieszę. Jaka to atrakcja teraz wybrać się samej na zakupy!:-). Mam nadzieję częściej wychodzić dla zdrowia psychicznego, bo jest to jednak potrzebne czasem.
Dobrej nocki 30steczki!