reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Jestem już po usg wszystko w porządku:tak:Dzidzia waży 360g, wszystkie narządy prawidłowe. Nie dało się jedynie super dokładnie ocenić serduszka, bo dzieciątko było plecami do mojego brzucha. Czyli kręgosłup maleństwa rzucał cień na serduszko. Musiałam skakać i przewracać się z boku na bo niestety maluch się nie odwrócił. Jednak są cztery jamy i wszystkie potrzebne naczynia. Za miesiąc mamy przyjść na podglądnięcie serducha.Potwierdza się termin porodu wyliczony wg pierwszego usg czyli 28 listopada.:-)

reklama
Antila gratuluje corci!!! No i super ze wszystko w porzadku!!!
To teraz juz moge jechac na te wczasy :-)

No to kochane znikam... pojawie sie pewnie w okolicach 26 lipca...

papapa

wrrrrrr..zżarło mi cały post:wściekła/y:
to jeszcze raz..

Antilko bardzo gratuluję Córci:happy2: i cieszę się, że wszystko w porządku:tak::happy2: a jakie imię będzie??:-)
Esch cudownego wypoczynku raz jeszcze!:-)
Najeczko a chrzciny w tą sobotę? to może jakieś fotki podeślesz?:-) całuski dla Ewuni:-)
Vonko, Monik wózki rewelacyjne! naprawdę wybór jest duży:tak:
Sensi a jak tam Kubuś się miewa?:-) naprawdę podziwiam Was za cierpliwość w budowaniu domu, ja bym chyba nie dała rady:no:

miłego popołudnia Kobitki:-)

Esch szczęśliwej podróży i udanego urlopu:-)
Aluś z imieniem może być problem, bo bardzo dużo nam się podoba:-D
Strasznie się cieszę. zawsze marzyłam o córce:happy2:
Sensi ten wózek to z myślą o Anusieńce, bo w jej typach był BebeCar.
Ja muszę mieć troszkę lżejszy pojazd, bo mieszkam na drugim piętrze( bez windy) a na korytarzu nie ma miejsca, aby zostawić cokolwiek.
Monik też fajny typ wózka:tak:
Vonko ja chyba zdecyduję się na kolor czerwony( mój ulubiony)
Zaraz po Usg pobiegłam na zakupy i nabyłam kilka różowości:-DWieczorkiem będą fotki;-)

Antilko ja już czekam na fotki:-) a macie jakiś typ wózka, który byłby lekki? my też mieszkamy w bloku bez windy i na 3 p.:baffled:

Witajcie

Antilo gratuluję córeczki

Eschen udanego urlopowania

Ewa piękna opieka szkoda, że Kanada tak daleko

miłego wieczoru

witajcie... staram sie spac kiedy mala spi i dlatego nie bywam na kompie... poza tym wczoraj byla Joe mama pomoc i jak ona przychodzi to ja nie spie i pozniej jestem wykonczona... Adrianna jak na razie jest malym aniolkiem... spi i je i czasami streuje oczami w naszych ramionach albo w wozku... no i rusza sie jak szalona... karmie ja piersia,ale sprawilam sobie laktator i pompuje rowniez i daje jej butle z moim mlekiem... dzis w nocy moje dziecko dwa razy bardzo zdecydowanie odmowilo ssania z prawej piersi - a przystawiona do lewej nie ma problemu... poza tym nie bardzo mi odbija,pozniej lapie czkawke i Joe sie wscieka.... dzis rowniez wykapalismy ja po raz pierwszy w domku - wiem,ze troche dlugo to trwalo,ale sie ciut balam poza tym czekalam na pepek,zeby odpadl i odpadl przedwczoraj :-)... ciagle Joe nie przelozyl zdjec i filmow z naszej kamery,ale jego siostra wyslala nam zdjecia,ktore zrobila w szpitalu i zaraz je powstawiam... niestety mnie na nich nie ma -poza jednym ,na ktorym wyszlam po prostu ohydnie....
pozadrawiam was serdecznie i przepraszam,ze tak samolubnie tylko ode mnie... moze pozniej uda mi sie poczytac co u was i popisac...

reklama
Ewuś super fotki:tak: Adrianka jest śliczna:-)
Antilko fajne wózki i lekkie, a to ważne:tak:
Moniś jak Twoje samopoczucie? jak wyniki Taty? są już?

miłego wieczorku:-)

Do góry