reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

monik75 - Gratulacje córci!!!!

Antilko - tobie tez dziewczyneczki gratuluje!!!! A co do twojego typu wózka to ja szczerze odradzam ci wózeczek na małych kółkach, zwłaszcza Chicco. mam kilka koleżanek, które okropnie narzekały na te kółka ( kompletny brak amoryzacji ) i nawet wymieniały wózki..Ja szczerze mówić na początku też sie nimi zachwycałam ale moje koleżanki (mamy maluszków) szczerze odradzały...

Vonko- a ty co tam w brzusiu nosisz - dziewczykę czy chłopaczka?:-)

reklama
Majeczko dziękuję pięknie za gratulacje:happy2:
Właśnie zauważyłam, że Chicco jakiś taki sztywny:-(
Ten drugi jest lepszy, bo tylne kółka są duże i bardzo fajnie sprężynują.
Dobrze, że mam jeszcze czas na decyzję:-)

Antilko gratuluję córci, Monik Tobie też (nie zrobiłam tego wcześniej:zawstydzona/y:).Szukamy teraz kolegi dla mego Kuby;-):-D. Może Vonka poszuka w swoim brzuszku.

Ewo Adrianka jest śliczna:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Antilko- gratuluję Córeczki- mie już wybrane?
Monik- ja chyba też nie gratulowałam podobnie jak Sensi - gratuluję Córuni !!!

Sensi- dziękuje za uwagi na temat wózka- przydadzą się bo w wekend musze ostatecznie coś wybrać:-)

Majeczko - a ten twój typ wózka widziałaś u nas gdzieś na żywo ?

Oluś - jak samopoczucie?

Ewa- Adrianka jest cudowna !!!!!! podobna chyba do Tatunia:-);-)

Antilo, gratuluje coreczki:)
Ewa, Adrianna jest sliczna, jaka ma fajna czuprynke:)
u mnie ostatnie dni lezenia, ciesze sie bardzo ze dzis juz piatek, dzieki mezusiowi, mojemu rodzenstwu, ksiazkom i filmom czas szybciej mi zlecial:) w poniedzialek okaze sie jak tam moja szyjka... pozdrawiam was wszystkie i do napisania!

Witajcie :-)

Ewuś powtórzę Adrianna jest przesłodka

Vonka chyba chłopaka nosi pod serduszkiem albo mi się wydaje :confused:

Teraz troszkę egoistycznie środa i czwartek to bardzo niefajne dni, byliśmy w środę na USG i porozmawiac już konkretnie o cesarce a moj gin mówi, że mała waży 3014g na poprzednim miała 3161g i mimo, że mi powiedział że mam się nie martwic wymusiłam na nim lepsze USG w czwartek w szpitalu. No więc się powtórzyło, mała ma ok. 3000 g podobno jest tak, że w różne dni różnie ta waga się kształtuje, poza tym na pomiarze brzuszka wyszedł wynik na 35tc, kośc udowa jest na 38tc, ale stresa miałam naprawdę dużego, gin nadal swoje żebym się nie martwiła ale to nie takie proste - wczoraj wieczorem porozmawiałam wewnętrznie ze sobą i nie mam zamiaru się zamartwiac. Bąbelek będzie kochany taki jak się urodzi najważniejsze, że serduszko jest w porządku a nawet gdyby coś było nie tak poradzimy sobie. No więc we wtorek idę do szpitala a cesarka będzie w środę lub w czwartek (mój małż ma w czwartek urodziny więc fajny byłby prezent). Zwiedziłam sobie oddział nie muszę miec ubranek dla Małej, reszta wg listy. Teraz tato - na szczęście wymaz z tego guza to nie jest tkanka rakowa :-) ale potwierdziły się dwie poważne choroby pylica i obturakcyjna przewlekłą choroba płuc. Obie nieuleczalne, ale na szczęście dostanie leki, które będą łagodziny ataki i rozszerzały oskrzela, dzisiaj wychodzi ze szpitala jeszcze tylko powtórzą tomografię komputerową za dwa tygodnie zobaczymy czy będzie nadal konieczna tlenoterapia w domu. Uff wygadałam się

Moniołku nic sie nie martw Martusia jest zdrowa napewno! U nas było podobnie Mala miala 2700 na usg i tydzien pozniej tak samo głowka 37 tc a brzuszek 34 tc nogi jeszcze inaczej...ale wiem ze sie martwisz...bedzie wszystko dobrze!

Ewo moja tez woli lewy z prawego najczesciej na lezaco ;-)

Moniolku staraj się nie martwić, posłuchaj Madziujki:happy2: Już niedługo będziesz tulić swoją córeczkę w ramionach. Znakomicie, że u Taty nie znaleziono nowotworu:tak:

reklama
Moniolku kochana już kilkukrotnie pisałam jak to na usg mojego Kuby głowa zawsze wychodziła nieproporcjonalnie duża i nie muszę Ci mówić,że miałam wizje wodogłowia i choroby Downa. A Kuba urodził się zdrowy jak rybka:tak: i za tydzień skończy rok:tak:.

Do góry