reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

witajcie Kobitki:-)
no dzisiaj to prawie lato w pełni:tak::-D
Kajduś więc SYNUŚ:happy: gratulacje:happy::happy::happy:
Esch bierz fluidki Kochana:tak: ciche dni mają to do siebie, że w końcu przechodzą:tak: a z kawką, to co się odwlecze, to nie uciecze;-)
Antilko a ile ma Wasza psinka? bo my mamy seniora- 13 lat już ma:-)
Monik nasz piesio w lutym miał kleszcza i strasznie to przechodził:-( cały tydzień dawaliśmy mu kroplówki i zastrzyki, no i się wylizał:tak:
Anusia no i ja bym chciała już zacząć;-)
Sensi super, że masz taką Mamę:happy:
Vonko ojej..:baffled: oby mdłości przeszły jak najszybciej:tak:

Ja zaraz śmigam po małża na lotnisko, strasznie się stęskniłam:szok::-D
miłego wieczorku:-)

reklama
Antila ja sie poprostu zawzielam... bo dlaczego za cos co on "przeskrobal" ja mam przepraszac!!! I czekam kiedy uslysze to magiczne przepraszam... duzo mnie to kosztuje ale zagryzam zeby.... :-(
A gdzie chodzisz do veta?

Alek jakos nie mam ochoty w chwili obecnej na wykorzystanie tych fluidkow... wiec co by sie nie marnowaly odstepuje je Tobie :tak::-)

Witam :-)

Kajduś Gratulację czyli jednak przeczucie najważniejsze.

Anuś no właśnie ja nawet w necie nie mam nic wybrane - w niedzielę spróbuję poszukać listy w gazetach i przygotować się na poniedziałek - zamierzam spędzić troszkę czasu w pracy na szukaniu łóżeczka. Co do wózka to chcemy x-landera tylko jeszcze musiałabym zobaczyć czy "chodzą" na allegro.

Antilo mam nadzieję, że z psiną będzie wszystko w porządku

Antila ja sie poprostu zawzielam... bo dlaczego za cos co on "przeskrobal" ja mam przepraszac!!! I czekam kiedy uslysze to magiczne przepraszam... duzo mnie to kosztuje ale zagryzam zeby.... :-(

Popieram - a to z własnego doświadczenia, zawsze ja latałam do mężula, bo mi szkoda było czasu na ciche dni aż jakiś rok temu mnie tak wkurzył, że się zawzięłam - nie rozmawialiśmy tydzień to był chyba najgłupszy tydzień w życiu, ale poskutkowało - było i przepraszam i kwiatuszki a co najważniejsze od roku nie ma czegoś takiego jak obrażanie się, Esch trzymam kciuki...

Monik piękna fotka

Vonko ja nie byłam z tych "mulących" nawet dawki douphastonu na mnie nie działały

Oluś kciuki trzymam razem z młodą/ym ;-)

Sensi Dziewczyno masz power :szok::szok: już piwnice macie a niedawno pisałaś o projekcie. Podziwiam za zawzięcie się, bo tylko mogę przypuszczać jakie klocki wychodzą przy fundamentach na piwnicę. Na szczęście odpadają Ci szkody górnicze co niestety na Śląsku jest poważną przeszkodą i dodatkowo wpływa na głębokość fundamentów.

Dziewczyny już weekendzik, dzisiaj załapałam kilka komplementów w pracy, no cóż próżność :-pW weekend robimy parapetówę dla znajomych więc czeka mnie dzisiejsze popołudnie przy przygotowywaniu potraw. Dzidziuś się rusza, rodzice szczęśliwi ;-)Co do imienia już dawno dla Dziewczynki wybrane (tak coś czuję, że jest królewna w środku) Marta a dla chłopca no cóż - nie mamy. W każdym razie nie jest chyba już tak istotne dla mnie czy będzie Dziewczynka czy Chłopak, kocham mojego bąbla i już nie mogę się doczekać jak tylko zobaczę go po drugiej stronie.

Dzień Dobry:-)
Vonko kciuki zaciśnięte i czekam na wieści:tak:
Moniolku ja też mam nadzieję, ze z psiakiem ok. Najbardziej martwił mnie ten guz, ale to nic złego.Udanej parapetówki życzę:happy:
Esch z psem jeździmy do weta w Borku Fałęckim.
Zbieram się , bo muszę zanieść krew pieska do badania a potem wrócę do domku bardzo okrężną drogą, bo piękna pogoda;-):-)

Dopiero teraz wróciłam, droga była baaardzo okrężna:-)
Kupiłam sobie cieniutką bluzeczkę myślę ze w sam raz na brzuszek, który będę miała w wakacje oraz mięciutki komplet bielizny ( majtki i stanik). Mierzyłam też dżinsy ciążowe, ale jeszcze ciut za duże. Poza tym ceny spodni w sklepach okropne i chyba kupię na Allegro.
Vonko jesteś już po USG?

Witam, witam...

Juz pozno ale ja dopiero do domku dotarlam... pojechalam z sasiadka a zakupy a pozniej sadlysmy u niej na zubrowce z sokiem jablkowym...oj placza mi sie paluszki, placza.... :-D:-D

Moniolek to mam nadzeje ze moje katusze pomoga!!!!

Antila ja jestem!!! Ale pogoda piekna to nasze dziewczynki pewnie wszystkie na sloneczku siedza...

Witam Babeczki:-)
Esch fajne zakończenie zakupów:tak:
Ja zaraz też idę na zakupy a potem spotkam się z przyjaciółką.
Miłego weekendu:happy:

reklama
No to odpiszę sama sobie;-)Spotkałam się z przyjaciółką było super, siedziałayśmy w knajpce na słonku. Potem przyjechał po mnie M i pojechaliśmy na zakupy spożywcze. Najważniejszym zakupem był arbuz do którego zaraz się dobiorę:-p

Do góry