reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Witajcie:-)
Kochane bardzo Wam dziękuję za pamięć i życzenia:-):happy:
Monik a czemu fety nie wolno jeść w ciąży:confused:
Antilko hihi i ja dzisiaj obsadziłam balkon:-) słoneczniki, goździki i bratki:-)
Kajduś czyli wciąż macie niespodziankę;-)
Ewa gratulacje:happy:
Najeczko Ewunia jest prześliczna:-)
Majeczko, Onna:-)
Anuś, Moniś jak się czujecie?:-)
Esch strasznie mi smutno, że kawka nie wypaliła:-(
Sensi hop hop!:-)

Kobitki koniec tych wstrętnych globulek:tak: W środę po południu jadę zrobić posiew i mam nadzieję, że wyjdzie ok:tak:
miłego wieczorku:-)

reklama
Aleczku wszystkiego co dla Ciebie najlepsze! Spełnienia tych marzeń najważniejszych, by Twoja cierpliwośc została wspaniale wynagrodzona!:tak::-) Uściski cieplutkie przesyłam!

Abigaill miło nam:-)Zaglądaj częściej:tak:
Aluś te słoneczniki sadziłaś do doniczek?Też bym chciała, ale nie wiem jak:baffled:

Antilko słoneczniki wsadziłam do doniczek na balkon, ale zakupiłam je w ikei:-)
Najeczko dziękuję Słoneczko:-)
Abigaill witaj:-)

a ja popijam szampanika..;-)

Alek - najserdeczniejsze życzenia zawsze słońca, uśmiechu, miłości, radości spełnienienia najskrytszych marzeń i pragnień:laugh2::laugh2::laugh2:

A tak przy okazji.........zacznij wybierać.....kolorek:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

:happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy:

Oluś ode mnie też bierz ::-)

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

prezencik do wczorajszych życzeń - oprócz kopniaczka na szczęście

reklama
Dzień dobry :-)

Dzisiaj mam dzień stracha :szok:;-) Wizyta u gina i USG o 18-tej. Bardzo Was proszę, trzymajcie za nas kciuki :blink:

Vonko jak tam sprawy z porcelaną łazienkową? Ustąpiły już troszeczkę ;-)
Aleczku czytałam że feta jest robiona z niepasteryzowanego mleka i dla tego jest nie wskazana. Ale może się mylę, nie wiem tego na pewno.
Abigaill przegoń szybko katarek :happy:

Do góry