reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Najeczko sliczna ta twoja córeczka..:tak: I dziękuję za gratulacje...:-)

Usciski dla wszystkich staraczek i tych które sie juz wystarały:-D

reklama
Witajcie :-)

Eschenbach
kupiliśmy wczoraj aparacik. Jak na razie jesteśmy bardzo zadowoleni. Kupiliśmy Sony DSC-H7, dodatkowo dostaliśmy kartę pamięci 2G i mały statyw w prezencie. Byliśmy zachwyceni obsługą :-) Zakupy robiliśmy w sklepie firmowym Sony, bo tam była najlepsza cen.
Najeczko śliczna jest ta Twoja Ewunia :-) Ja mam wizytę we wtorek i mam mega stracha :szok::-D
Antilko i jak było u znajomych?:happy:

Miłego niedzielnego popołudnia

U nas lepiej, może ten lek pomaga, ale wczoraj i dziś Ewunia śpi trochę w dzień. A ja wracam do świata:-). Nawet poszłam dziś do kościoła:)
Majeczko :-)
Monik na pewno będzie dobrze, chociaż rozumiem Twój strach. I trzymam kciuki.:tak: A będzie też usg?
Miłej niedzieli !

kochane trzydziesteczki... u mnie krucho z czasem, im bliżej maja tym bardziej zabiegana jestem. Nastęony tydzień mamy na przygotowanie mieszkania do remontu, potem wyjeżdżamy na wieś na dlugi weekend, a potem zacznie sie akcja remont. Teraz ostatnie decyzje, wybieranie, kupowanie, zamawianie i oczywiście pluję sobie w brodę że wcześniej nie mogłam się zdecydować, bo może nie zdąża na czas zrobić tego i owego... Chcialabym juz sobie pooglądać nowe wnętrza, ba, nawet chętnie coś bym zrobila.. mam w planie własnoręczne odnowienie mebli, chcialam też drzwi przerobić, ale nie wiem czy sił mi starczy. Niestety nie na wszystko będziemy sobie mogli pozwolić, i tak będzie kredycik, ale trzeba mieć jakąś rezerwę jeszcze jak sie myśli o jakimś małym człowieczku w najbliższej przyszłości. Do lekarza pojde jednak teraz, zobaczy,y co z tego wyniknie, najwyżej potem będę cos kombinować.
Najka, dzięi za śłiczny uśmiech Twojej Ewuni.
Esch, mam nadzieję, że humor CI wróci, pomyśł, maj będzie pięnym miesiącem i tyyyle wolnego od pracy ;)
moniolek, antila, vonka, anus niech slonko Wam pomoże przepędzać wszystkie niedobre myśłi.
Buziaczki dla wszystkich :)

witajcie :-) u mnie wreszcie kilka dni pieknej wiosny :-)... poza tym moge sie pochwalic,ze od tygodnia oficjalnie jestem zareczona z Joe- moje kochanie wreszcie poprosil mnie o reke i dostalam pierscionek :tak::-) daty nie ustalilismy jeszcze konkretnej,ale chyba jednak wstrzymamy sie do Bozego Narodzenia jak bede u nas moi rodzice... poza tym moje dziecie rosnie i to chyba ciut za duzo,bo w zeszlym tygodniu mierzylam o dwa tygodnie za duzo w stosunku do dat i moja doktor "postraszyla" mnie,ze pewnie bedzie duze dziecie ... a ja mam nadzieje,ze ta moja kruszyna tylko sie tak ulozyla i bedzie malutka kruszynka jak sie urodzi w lipcu i ani dnia wczesniej :tak:... we wtorek ide do gina i wypytam o jej rozmiary... poza tym goni mnie to moje dziecie do ubikacji co chwila i to doslownie! chociaz od kilku nocy juz nie co 2 godziny tylko udaje mi sie przespac nawet 4! kuksance tez piekne dostaje,ale na szczescie nie naokraglo i "z wyczuciem" czasu ;-):-D:-D
moje drogie chcialabym was rowniez uczulic troche na butelki i inne naczynia plastikowe ... pisalam o tym juz jakis czas temu i wlasnie rzad kanadyjski uznal,ze wszystkie butelki i naczynia zawierajace [FONT=Georgia, Times New Roman, Times, serif]bisphenol A sa niebezpieczne dla ludzi i wycofuje wszystkie butelki,kubki niekapki z polek w sklepach... oto artykul na ten temat: Life Without Plastic Home page in Canada, Klean Kanteen, Plastic-Free Products, Non-Plastic Products, Plastic Free Products, Non Plastic Products, Glass Baby Bottles, Evenflo, Stainless Steel, Food storage Containers, Water Bottles, Children's Dishes
Najeczko-Ewa jest sliczniutka :-) poprosze o wiecej fotek :-)
Antila-mam nadzieje,ze weekendowy wypad sie udal :-)
Esch-jak to mowi moja najblizsza przyjaciolka: sa ludzie i taborety.... mam nadzieje,ze humor ci sie poprawil i w poniedzialek bedzie latwiej w pracy...
Monik-maly spacerek na pewno dobrze zrobi jesli lekarz pozwolil :-)
Vonko-jesli masz mozliwosc siedzenia w domu to siedz.... ja powiem szczerze,ze bym juz sobie chetnie posiedziala,bo mimo iz przytylam tylko ok 5.5-6 kg do tej pory to brzuch mi sie rozrusl w ostatnich 4 tygodniach do rozmiarow troche olbrzymich,a to jeszcze nie koniec! i zaczyna mi "zawadzac" ;-):-D:-D
Kajdus-mam nadzieje,ze na kolejnym usg wszystko sie wyjasni :-).... ja tez ciagle sie boje czy aby na pewno mam w brzuszku pannice :tak::-D....
musze leciec,ale postaram sie wpasc jeszcze wieczorkiem u mnie... milej niedzieli!
i jeszcze specjalnie dla Esch troche fluidkow:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
##########################################

lap kochana i szybko sie chwal pieknymi kreskami :-)

[/FONT]

dzien dobry laseczki:)
Aleczku, najlepsze zyczenia urodzinowe! jak najwiecej szczesliwych chwil, radosci, spełnienia pragnień, wytrwałości.. i zyczliwych ludzi wokoło! Sto lat:)
Najeczko, no wreszcie sie odezwalas:) ale wiem, ze opieka nad malutka zajmuje mnostwo czasu. sama mysle, czy bede miala czas tu potem wchodzic i pisac..;) Ewunia sliczna na tym zdjeciu i jak sie smieje slodko! poprosimy o wiecej:tak:Mam nadzieje, ze koleczki niedlugo odejda w niepamiec. a co do snu, to nie martw sie, widocznie wiecej nie porzebuje, choc moglaby dac mamusi pospac..:) usciski dla was!
Monik75, wizyta juz niebawem, prawda? na pewno wsio jest ok:)
Antilko, jak tam po wypadzie u znajomych?
vonko, ty sie waga nie przejmuj:) na pewno dostaniesz niedlugo pozwolenie na dluzsze spacerki, a ze pogoda sprzyja, to az milo bedzie wychodzic:)
onna, to goracy czas przed wami:) a kiedy na wizyte sie wybierasz?
Ewa, no wreszcie jestes:) gratuluje zareczyn! i ciesze sie ze wiosna powoli i do was przychodzi:) no u ciebie to dziewuszka juz dwa razy potwierdzona, wiec chyba nie ma obaw, ze to chlopak;)
sensi, gdzie nam zniknelas? pewnie duzo pracy...
moniolek, Anus, Alek, Leyna, majeczka - milego dnia:)

OLUŚ SPEŁNIENIA NAJSKRYTSZYCH MARZEŃ I DUŻO ZDRÓWKA:-):-):-)
urodziny50.gif

U znajomych było super :tak:Koleżanka zrobiła mnóstwo pysznego jedzonka, niestety mdłości nie pozwoliły mi wszystkiego skosztować:-p
Dzisiaj zasadziłam sobie pelargonie i zasiałam maciejkę. Oczywiście na balkonie.
Ewuś ja również gratuluję zaręczyn:-) Pokażesz nam pierścionek?
Monik fajnie, że jesteście zadowoleni z zakupu aparatu.Będzie czym robić pierwsze zdjęcia dzidziusiowi:-)
Onna dużo pracy przed Wami
Najeczko pewnie już niedługo wypracujecie sobie taki rytm, że na wszystko znajdziesz czas:laugh2:Ewunia ślicznie się śmieje.
Vonko jak samopoczucie:confused:
Miłego początku tygodnia Trzydziesteczki:happy:

reklama
Witajcie :-)

Dzisiaj i u mnie pięknie świeci słoneczko :-) Siedzę sobie na balkoniku i się grzeję:-D

Ewuś gratuluję zaręczyn :-) I ja też bardzo proszę o zdjątko pierścioneczka. Ale też bardzo chciałabym zobaczyć Twój brzuszek :tak: Na pewno pięknie się prezentuje :happy:
Antilko te mdłości to swoje wartości te z mają ;-) Pozwalają wybrać jak najlepsze jedzonko dla maleństwa :tak:
Kajduś a jak Twoje samopoczucie?
Esch... mam nadzieję że dzisiaj dobrze się zaczął tydzień w pracy

Wiecie mam straszną ochotę na fetę, ale wiem że nie można jeść tego w ciąży :baffled::rolleyes2:

Pozdrawiam wszystkie trzydziesteczki :-)

Do góry