reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Witajcie :-)

Vonko będzie dobrze, zobaczysz - krwawienia się zdarzają niestety dla nas to jest zawsze tragedia, staraj się myśleć pozytywnie

Anuś cudowne wiadomości :tak:

Monik nie wiem czy Ci gratulować mdłości :-p ale się cieszę, że wszystko jest w porządku

Antila, Esen Kraków mam niedaleko, ale niestety nie dołączę do Was - może następnym razem, poprosimy o fotostory

Onna będzie dobrze, powrót jest b. trudny, ale ja pamiętam, że wszyscy zachowali się bardzo taktownie - mam nadzieję, że u CIebie będzie tak samo

pozdrowienia dla wszystkich, nadal na walizkach w zasadzie na kartonach :-( na szczęście jutro już koniec. Nie będę miała dostępu do netu w domu aż "coś" nie wymyślimy, zostaje praca ale tam będę dopiero we wtorek - życzę miłego weekendu :-)

reklama
Moniś uważaj na siebie koniecznie!!!!!!!oszczędzaj sie przy tych walizkach.
ale Wam zazdroszczę - nowe mieszkanko- już nie mogę się doczekać pierwszych fotek.

No ale do czasu malowania pokoiku dzieciecego chyba dzidziuś zdecyduje się ujawnić :-):-D bo trzeba wszystkie dodatki wybrać :-) ;-);-)

monis, nie szalej mi tam:-D!!!! czekamy na info we wtorek i mam nadzieje, ze szybko sie neta dorobicie:)
anusienko, jestes na zwolnieniu czy chodzisz troche do pracki?
milego dnia babeczki:)

Vonko jesteśmy w wszystkie z Tobą. Jest i będzie dobrze:tak::tak::tak:
Moniolku mam nadzieję, że szybko wymyślicie, jak podpiąć się do netu;-)
Kajda co można oglądnąć na porannym seansie:confused:
Esch ja chyba zaraz też zrobię placki ziemniaczane:-pMuszę tylko wyjść z pracy:happy2:
Miłego Wieczoru:-)

Hallo, hallo kochane pobudka!!!!

Ja juz wstalam... obudzil mnie telefon :-:)no: Mezus na uczelni a ja chyba musze zabrac sie za sprzatanie swiateczne....:no::no::no: musze tez dzis umyc mmoj wehikul w zwiazku z tym chyba wybiore sie do rodzicow.... a jutro mykam na nartki!!!!!

Kajda no musimy sie przylozyc jak chcemy miec dzidzie :-D:-)
A na jakim filmie byla w kinie?? Bo zastanawiam sie na co by tu sie wybrac....

Moniolek szkoda ze nie spotkamy sie razem :-( Moze jednak.....

Antila oj szkoda ze wczesnie nie przeczytalam o tych plackach bo bym Cie zaprosila:tak:

A wiecie moze co u Novaczki???

Ja juz wstalam...

Dla Ciebie 8.50 to już:szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D mnie Kuba budzi codziennie o 4.30-najlepsza pora na zabawę:-p:-p

Wpadłam na sekundkę-czekam na Pana, który ma być naszym kierownikiem budowy (mam z nim negocjować cenę tej usługi). Miał być o 11-a ja nie znoszę spóźnialskich:wściekła/y:. Jeszcze go nie widziałam na oczy-tylko telefonicznie się kontaktowaliśmy. Wydaje się dość komunikatywny, ale trochę filozof. Dam radę:-D:-D

Eschenbach, sensi - bylam na "Mala wielka milosc" ale bynajmniej nie byl to film wielkich lotów:-Ddosc przewidywalny i przerysowany, kilka momentow smiesznych, generalnie taki lekki do obejrzenia i zapomnienia... ale ostatnio w kinie nic ciekawego nie leci...to juz bardziej polecam Ps. Kocham cię z romantycznych babskich klimatow:tak:
cos tu ucichlo nam znow na wątku, Najeczka sie nie odzywa, pewnie ma duzo pracy przy Ewuni..
my dzisiaj na 30 urodziny do kumpeli idziemy wieczorkiem, a jak wasze plany weekendowe? myjecie moze okna przed swietami? ja dzis o tym pomyslalam, ale niestety nie dam rady ich umyc:baffled:
milego dnia!

Kajda ja umyłam okna w ubiegłą sobotę, bo już bardzo mnie denerwowały 9syndrom nieszczęśliwej kobiety;-)), firanki też uprałam. Co prawda po poprzedniosobotnim sprzątaniu mieszkania śladu oczywiście już nie ma ale ważne, że okna czyste:tak:.

Witam w sobotnie popołudnie, juz z domku:-)
Sensi jak negocjacje z panem budowlańcem?
Poczytałam o myciu okien......i na czytaniu poprzestane:-D, moja fasolka mogłaby sie zdenerwowac a tego nie chce za nic w świecie :no:.
Spróbuje wstawić jakis suwaczek?

Eschenbach, Kajda, Maniolek, Antila,Anusieńka, Onna, Carioca, Najka, Ewa, Alek - pozdrawiam serdecznie:happy2:

reklama
Witajcie kochane!
Trudno mi było coś napisać. Ewunia ma kolki, dużo płacze:-(, w dzień mało spi, a jak juz zaśnie staram się coś w domku zrobić (a i tak nie nadążam z wszystkim). A wieczorem jak jest mąż to ja już padnieta jestem:-)Daję Ewci Esputicon, ale coś nie pomaga, ze sposobów ostatnio najbardziej działa włączenie suszarki, bujanie albo kołysanie przy Wolnej Grupie Bukowinie:-D. Najgorzej , ze te sposoby działają tylko podczas stosowania, a po chwili już nie niestety, a jak jest bardzo źle to i one nie działają. Może spróbujemy tego Infacolu, októrym Sensi pisała.
Sensi Ty miałaś Infacol przepisany przez lekarza, czy sama się zdecydowałaś dawać? Powodzenia z kierownikiem budowy!
Vonko jak dobrze, ze jesteście w domku! Teraz tylko odpoczywaj , a fasolka niech rośnie!:tak:
Ewuś jak zdrówko? Z łożyskiem jeszcze może się zmienić:)
Anusieńko cieszę się, ze wszystko dobrze!:tak::-)i Wasze maleństwo tak ładnie rośnie:)
Monik wytrwałości na mdłości!:-)Masz termin na początek listopada?
Antilko to staranka już bardzo niedługo!
Onna pytałaś kiedyś o zdjęcia Ewuni, są na wątku zamkniętym. ale może tu też jakieś wkleję:) Trzymam kciuki za powrót do pracy!
Carioca pozdrowienia dla prychającego Stasia!:-)
Kajduś o oknach wolę nie myśleć:-D, może męża namówię?
Eschen , moniolku 30steczki Wszystkie uściski!

Do góry