reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Antila, Esh - dziękuje, Staś ma się nieźle, potrafi troche sam usiedzieć, ostatnio nauczył się jak się samemu bujać w kojcu :-) i prychać jedzeniem, potem oboje jesteś w kropki:-D

reklama
Witam:-)
Carioca prychanie jedzeniem to bardzo cenna umiejętność:-D
Onna trzymaj się jakoś w pracy.Myślę, że szybciutko się wdrożysz:tak:
Spotkanie planowałyśmy w Krakowie:baffled:

Hej, witajcie.
Sorry ze sie nie odzywałam....nie mogłam.:no:
W piatek byłam na usg, gin potwiedził 5 tyg.ciązę:-) i umówił sie ze mna za 2 tygodnie na "akcje serduszka", na założenie karty ciazowej, badania itd.
Ale w niedziele rano pojawiło się małe krwawienie. Jestem w szpitalu. Na razie wszystko sie uspokoiło, moze jutro mnie wypuszcza.....?
Czekam na jutrzejsze usg. Po wtoprkowym wszystko było ok. Mam nadzieje ze tak juz zostanie.
Pozdrawim Was wszystkie i kazdą z osobna, trzymajcie za nas kciuki, proszę.

Witaj vonko

To bardzo dobrze,ze jesteś pod kontrolą - takie plamienia zdarzają siena początku ciaży - dużo leż ( zresztą tam chyba nie pozwalają CI wstawać) - w razie czego molestuj połozną albo salową - niech CI pomagają.
Dzieciatko najważniejsze:-)

Oszczędzaj się i mocno trzymaj - myśl pozytywnie- tak mnie powiedziała położna na początku bo wszystko zależy od nastawienia - któe ma byc jak najbardoiej pozytywne!!!

na privka wysyłam coś magicznego !!!!!

Witajcie :-)

Vonko dobrze że się odezwałaś. Plamieniami się nie martw. Jesteś pod dobrą opieką i wierzę że wszystko dobrze się skończy. Trzymam mocno kciuki żebyście szybciutko wrócili do domku i żebyż się cieszyła ciążą. Bardzo mocno trzymam kciuki :tak:
Antilko to staranka już niedługo. Tuż tuż :-) Ale fajnie. Będę trzymać mocno kciukaski żeby się Wam udało jak najszybciej :tak:
Eschenbach oj wiem jak to jest, jak ktoś zepsuje Ci cały dzień i to jeszcze przed @. Ja wtedy jestem jak wulkan. Ale nie daj się zrobić kozłem ofiarnym, zresztą z tego co wiem to się nie dasz bo masz silny charakter :tak: A ze starankami to może się Wam w końcu uda trafić na siebie w tym odpowiednim czasie i momencie :cool2:
Onna trzymaj się dzielnie. Zobaczysz jak dzień za dniem szybko minie i wszyscy się przyzwyczają i zapomną. A Ty zanim się oglądniesz będziesz znowu nosić pod serduszkiem fasolkę:-) Będzie dobrze. Jesteśmy z Tobą :-)

Miłego dnia babeczki :-)

Sensi, Monik, Anusieńko...... - jestescie kochane:-) dziekuje:-)

Anusienko jesteś niesamowita:tak:, coś mnie tkneło że musze jeszcze zajrzeć na forum a tu taaaaaki priv:cool2:
Poryczałam się, kolezanka z sali tez - dziękujemy Ci.Musi byc dobrze i bedzie a jutro zamierzam wrócic do domku.Wtedy dostep do Was bedzie łatwiejszy.
Ściskam mocno. Do napisania wkrótce.:happy2:

Witajcie kochane,

Wlasnie robie mezusiowi obiadek... zazyczyl sobie placki zeimniaczane wiec smaze je...

Onna trzymam ckiuki za pierwszy dzien w pracy... A spotkanie planujemy w Kraq!! Zapraszamy!!!!!

Carioca z dnia na dzien Stas coraz wiecej umie... alez zazdroszcze Ci tych kropek...:tak::tak:

Vonko My tu wszystkie trzymamy kciuki za WAS i MUSI byc dobrze!!!!!!!!!!

Monik wiesz... mam takich dyrektorow ze jak im sie postawie to pozniej musze sie miec na bacznosci zeby mi tzw "swini" nie podlozyli i nie zrobili czegos na zlosc... :-( A ze stranakami tez mam nadzieje ze w koncu nam wyjdzie!!

reklama
czesc dziewuszki
vonko, jak dobrze, ze sie odezwalas:tak:plamienia na poczatku ciazy sie zdarzaja, ja tez mialam. podstawa w takiej sytuacji to lezenie i tak jak napisala anus pozytywne nastawienie, a na pewno bedzie dobrze:) czekamy na kolejne wiesci i badz dobrej mysli!!! cieple usciski!
monik75, jak sie czujesz? masz mdlosci? kiedy nastepna wizyta u gina?
Antila,
staranka tuz tuz, super:) ja do krakowa mam troche daleko, ale mam nadzieje, ze wam uda sie spotkac:) moze potem jakas relacja fotkowa, co?
Carioca, pokaz nam Stasiulka:tak:
Eschenbach, ojoj - no przylozcie sie bardziej do waszych staranek:)
onna, bedzie dobrze, dasz rade na pewno!
Najko, jak znajdziesz chwilke napisz co u was:)
Anusienka, ja biore Elevit i dobrze sie po nim czuje.

a my bylismy dzisiaj w kinie :-) ale mila wyprawa, choc film do wybutnych nie nalezal, zawsze milo sie zrelaksowac:tak:w kinie 5 osob, bo bylismy na 12.30:-D
buziaczki dla wszystkich i spokojnego wieczoru

Do góry