Ewa-Krystyna
Mamy lipcowe'08 30-tki , przyszłe mamusie
witam....
jestem niezle przeziebiona.... mam nadzieje,ze uda mi sie dostac do lekarza dzisiaj i wezme ze dwa trzy dni zwolnienia coby sie wylezec... moje dziecko rusza sie i lekko kopie,ale ciagle jeszcze niezbyt mocno - jednak uczucie jest niesamowite... na razie mam tez troche mniej dobre wiesci,bo na usg wyszlo,ze mam przeodujace lozysko i w zwiazku z tym zakaz przytulanek,ale z tego co sobie poczytalam na internecie to jeszcze moze sie zmienic jego miejsce i bedzie wszystko w porzadku....
Esch-na pewno juz niedlugo sie doczekasz i ty kopniaczkow... oto specjalna porcja fluidkow dla ciebie: *********************************************
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
############################################################
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moniolku-wklejaj fotki :-)... moze nastepnym razem sie ujawni :-)....
Monik-wszystko bedzie dobrze :-).... ja juz mialam kilka razy antybiotyk,bo byl konieczny... lekarze wiedza co jest ok i na pewno nie zaszkodza dzidzi....
Antilko- :-)
Sensi-jak Kubus? moze jakis piekny jego usmiech na dzien dobry dla nas :-)
Vonko-napisz nam koniecznie co u ciebie :-)
reszte 30-tek pozdrawiam :-)
jestem niezle przeziebiona.... mam nadzieje,ze uda mi sie dostac do lekarza dzisiaj i wezme ze dwa trzy dni zwolnienia coby sie wylezec... moje dziecko rusza sie i lekko kopie,ale ciagle jeszcze niezbyt mocno - jednak uczucie jest niesamowite... na razie mam tez troche mniej dobre wiesci,bo na usg wyszlo,ze mam przeodujace lozysko i w zwiazku z tym zakaz przytulanek,ale z tego co sobie poczytalam na internecie to jeszcze moze sie zmienic jego miejsce i bedzie wszystko w porzadku....
Esch-na pewno juz niedlugo sie doczekasz i ty kopniaczkow... oto specjalna porcja fluidkow dla ciebie: *********************************************
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
############################################################
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moniolku-wklejaj fotki :-)... moze nastepnym razem sie ujawni :-)....
Monik-wszystko bedzie dobrze :-).... ja juz mialam kilka razy antybiotyk,bo byl konieczny... lekarze wiedza co jest ok i na pewno nie zaszkodza dzidzi....
Antilko- :-)
Sensi-jak Kubus? moze jakis piekny jego usmiech na dzien dobry dla nas :-)
Vonko-napisz nam koniecznie co u ciebie :-)
reszte 30-tek pozdrawiam :-)