witam kolejną Anie :-)Witam.
Mam na imię Ania i spodziewam się dzieciątka w marcu. Mieszkam na Grunwaldzie. Może zawiąze sie między nami poznaniankami więź sympatii. Pozdrawiam.
Podobne tematy
- Przyklejony
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
witam kolejną Anie :-)Witam.
Mam na imię Ania i spodziewam się dzieciątka w marcu. Mieszkam na Grunwaldzie. Może zawiąze sie między nami poznaniankami więź sympatii. Pozdrawiam.
Witam.
Mieszkam na Wojskowej a na Grunwaldzie od 5 lat
Witam,witamno hej:-)
to i ja sie przedstawie.
Mam na imie Kasia, mam 22 latka i mieszkam w poznaniu od urodzenia. Dokladniej na piatkowie.
Moj facet-Maciej ma 29lat i od dwoch miesiecy cieszymy sie syniusiem-Adriankiem
Ostatnie 2 lata spedzilismy w UK, wczesniej mieszkalismy rowniez na grunwaldzie, widze tu sporo osob z tych rejonow;-)
Niedawno trafilam na to forum i widze ze bardzo tu ciekawie heh
Pozdrawiam Was dziewczyny:-)