reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznanianki :)

reklama
Witam.
Mam na imię Ania i spodziewam się dzieciątka w marcu. Mieszkam na Grunwaldzie. Może zawiąze sie między nami poznaniankami więź sympatii. Pozdrawiam.:tak:

Mieszkam na Wojskowej a na Grunwaldzie od 5 lat :happy:

witam wszystkie nowe mamusie i zapraszam na WATEK GŁOWNY na rozmowy i dyskusje, a mamusie z grunwaldu to szczególnie bo mamy chyba dosyc blisko do siebie ...........................:tak: bo wojskowa to chyba boczna Marcelińskiej ......

no hej:-)

to i ja sie przedstawie.
Mam na imie Kasia, mam 22 latka i mieszkam w poznaniu od urodzenia. Dokladniej na piatkowie.
Moj facet-Maciej ma 29lat i od dwoch miesiecy cieszymy sie syniusiem-Adriankiem:)
Ostatnie 2 lata spedzilismy w UK, wczesniej mieszkalismy rowniez na grunwaldzie, widze tu sporo osob z tych rejonow;-)
Niedawno trafilam na to forum i widze ze bardzo tu ciekawie heh:-D

Pozdrawiam Was dziewczyny:-)

no hej:-)

to i ja sie przedstawie.
Mam na imie Kasia, mam 22 latka i mieszkam w poznaniu od urodzenia. Dokladniej na piatkowie.
Moj facet-Maciej ma 29lat i od dwoch miesiecy cieszymy sie syniusiem-Adriankiem:)
Ostatnie 2 lata spedzilismy w UK, wczesniej mieszkalismy rowniez na grunwaldzie, widze tu sporo osob z tych rejonow;-)
Niedawno trafilam na to forum i widze ze bardzo tu ciekawie heh:-D

Pozdrawiam Was dziewczyny:-)
Witam,witam

Ja mieszkalam na grunwaldzie przez 22 lata;-):-)

Witam
Mam nadzieje, że tatusiowie też się mogą tu odzywać ;). Mam na imię Marcin, mam 33 lata i jestem tata rocznej Natalki. Mieszkam w centrum Poznania. Zajmuję się fotografią. Pozdrawiam wszystkie przyszłe i obecne mamy.

witam wszystkich:-)
jestem nowa na forum, mam na imię Marta , 26 lat ,mieszkam w Poznaniu od 7 lat - miło mi dołączyć na Wasze forum- obecnie jestem w 7 miesiącu ciązy:-)
Pozdrawiam Wszystkich :-)

witam.mam na imie iza i mieszkam w batorowie niedaleko przezmierowa, rocznik 85 :-) jestem w 21 tygodniu ciąży,jestem mężatką od 2 miesiecy...zodiakalny skorpion..

reklama
Do góry