reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznanianki :)

witam mam na imie Monika mam 23 lata prawde mowiac nie jestem rodowita poznanianka mieszkam z chlopakiem od kilku miesiecy w poznaniu jestem w 34 tygodniu ciazy i nie wiem dlaczego nie bywalam na tym forum:zawstydzona/y: mam nadzieje ze jest jeszcze dla mnie miejsce. milo bedzie pogadac i odstresowac sie przed porodem.:happy:

reklama
HEJ dziewczyny mam na imię Kasia wiosen to to już sporo bo 33 od 10 lat mam męża ciągle tego samego i synka Klaudiusza ma on 8lat oraz upragnioną córkę Julię która ma 2miesiące i 6dni mieszkamy od 3lat na wyspie Irlandii

Już się witałam na "czy jest jakaś mama z Poznania?" ale się powtórzę i tutaj :)

Mam na imię Marta, mam 24 lata, jestem z Mazur, ale przez 5 lat studiowałam tutaj socjologię.. I już nigdzie dalej się nie wybieram, bo skutecznie zatrzymał mnie 26letni Poznaniak, który od miesiąca jest moim mężem, a w lutym 2010 spodziewamy się małego rozrabiaki :) Obecnie mieszkamy w okolicach Malty, ale rozglądamy sie za większym lokum, prawdopodobnie na moich ukochanych Ratajach :) Mam nadzieję, że przyjmiecie kolejną "już niedługo-mamuśkę" :)

Pozdrawiam serdecznie!

Już się witałam na "czy jest jakaś mama z Poznania?" ale się powtórzę i tutaj :)

Mam na imię Marta, mam 24 lata, jestem z Mazur, ale przez 5 lat studiowałam tutaj socjologię.. I już nigdzie dalej się nie wybieram, bo skutecznie zatrzymał mnie 26letni Poznaniak, który od miesiąca jest moim mężem, a w lutym 2010 spodziewamy się małego rozrabiaki :) Obecnie mieszkamy w okolicach Malty, ale rozglądamy sie za większym lokum, prawdopodobnie na moich ukochanych Ratajach :) Mam nadzieję, że przyjmiecie kolejną "już niedługo-mamuśkę" :)

Pozdrawiam serdecznie!
Witam,witam:-)
I zapraszam do czestego pisania:tak:

Witam!! Mam na imię Ania, mam 34 latka i mieszkam w Luboniu ale to przecież jak Poznań ;-). Jestem mamą Michałka. W maju wróciłam do pracy :-(. Jestem koziorożcem, uwielbiam tort orzechowy ;-)

Mój maluszek maluszek ma dysplazję torbielowatą nerki ale już się z tym pogodziłam i nauczyłam z tym żyć bez łez.

Pozdrawiam gorąco!!!!!

Witam.
Mam na imię Ania i spodziewam się dzieciątka w marcu. Mieszkam na Grunwaldzie. Może zawiąze sie między nami poznaniankami więź sympatii. Pozdrawiam.:tak:

Witam kolejne nowe mamuski:-);-)
Zapraszam do czestego pisania:tak::tak::tak::tak:

KROLICZATKO
Ja mieszkalam na grunwaldzie przez 22 lata:-):tak:W ktorym miejscu dokladnie mieszkasz???

reklama
Do góry