reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznanianki :)

reklama
Witam,
ja zadko sie udzielam na forach , ale zdecydowalam sie bo sprawa wymaga nowych kontaktow (mam nadzieje ze na dobry watek natrafilam...)

Jestem spod Poznania, sama mam 3-letniego synka i czekam na kolejnego ;)
Niestety sama po pierwszym malenstwie ciuszki wydalam, ale mam jeszcze czas wiec jakos mam nadzieje sie zaopatrzyc w lumpeksach

Ale jest osoba ktora sobie z tym nie da rady- dziewczyna jest w 8 mies ciazy i ma zagrozona, wiec lezy w domu... i mam sprawe do mam, ktore mogą i maja ochote sie podzielic.
Niestety dziewczyna ma tez "skomplikowana sytuacje rodzinna", wiec chce cos dla niej zrobic... jesli ktoras z was ma na zbyciu ciuszki dla malenstwa, kocyk, kolyske (cokolwiek), ja chetnie sie umowie i podjade, bo przeciez pomagac trzeba :))

Na razie mam dla niej wózek...

Ostatnia edycja:
Witam wszystkie obecne i przyszłe mamy!
Mam na imię Kasia, 25 lat.
Od około 5,5 roku mieszkam w Poznaniu, aktualnie na Wichrowym Wzg.
Od 1,5 roku jestem juz mężatką a w sierpniu spodziewam się pierwszego maleństwa

I ja Witam i zapraszam na wątek główny:tak:

ja kiedyś mieszkałam na Winogradach os Przyjaźni potem Pod Lipami :tak: teraz pod Suchym Lasem Podolany :tak:

Witam Mamusie.
Ja mieszkam pod Poznaniem w Luboniu. Właśnie czekam na moje wytęsknione maleństwo.
Za 2 tyg mam wizyte i już nie moge sie doczekać kiedy zobacze dzidziusia może nawet uda sie zobaczyć co tam ma miedzy nóżkami mam nadzieje że synek będzie.

reklama
hej i ja się witam serdecznie :)
jestem Poznanianka ale od kilku lat mieszkam pod Swarzedzem - a tak to mieszkałąm na Górczynie :)
Mam na imie Justyna , 24 lata, Amelka to moje pierwsze dzieciatko a 7 maja biore ślubik - lepiej póxno niż wcale hihihi ;)

Do góry