reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🌷KWIETNIOWE KRESKI☀️🌷 Mrozy żegnamy, a za 9 miesięcy dzieciątka nasze powitamy 👶

Od stycznia. Wtedy przy pierwszej próbie była ciąża biochemiczna i od tego czasu nic..
Niby krótko, ale przeżywam strasznie. Szczególnie jak widzę kogoś w ciąży.. mam takie myśli, że już by mi rósł brzuszek.. 🥹
Rozumiem, ale to faktycznie krótko. Ja gdybym zaszła od razu, to za jakieś 1,5 msc miałabym termin porodu i też czasami o tym myślę, ale staram się żyć normalnie, bo zwariować można

reklama
Rozumiem, ale to faktycznie krótko. Ja gdybym zaszła od razu, to za jakieś 1,5 msc miałabym termin porodu i też czasami o tym myślę, ale staram się żyć normalnie, bo zwariować można
też myślę ,chodziłabym właśnie z brzuchem z terminem na sierpień
Raz jest ok a innym razem mam takie doły że wyje do księżyca

Dziewczyny jak Wy odczuwacie ból owulacyjny? I jak myślicie, czy on jest już po owulacji czy jednak przed? Ja miałam przekonanie, że to jest ból od płynu w zatoce Douglasa czyli już po pęknięciu pęcherzyka ale w internecie czytam różne wersje.

reklama
Do góry