Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
8? Ja w sumie cały czas mam forum włączone na telefonieJa już chyba jestem uzależniona od tego forum, wchodzę sprawdzić co tam nowego po 8 razy dziennie![]()
Same!!8? Ja w sumie cały czas mam forum włączone na telefonie![]()
Moje testy owu jeszcze jasne a te elektroniczne z minusikiem ale wczoraj już był duży pęcherzyk 18mm. Jak nigdy mąż się wziął do roboty i codziennie się staramyMaz da radę wrócić dziś![]()
W piątek idę do gina i dam znać czy testy owu mnie nie robią w butelkę
8? Ja w sumie cały czas mam forum włączone na telefonie![]()
Ja tak samoSame!!![]()
Jesteś już po ? Wszystko poszło zgodnie z planem ?8? Ja w sumie cały czas mam forum włączone na telefonie![]()
Tak, jestem już po, był problem z przejściem przez szyjkę macicy i już myślałam, że nic z tego ale udało sięJesteś już po ? Wszystko poszło zgodnie z planem ?
Ja też co mam chwilę wolnego to sprawdzam czy coś nowego, bo jak dłużej nie wejdę to mam potem za dużo nadrabianiaJa już chyba jestem uzależniona od tego forum, wchodzę sprawdzić co tam nowego po 8 razy dziennie![]()