Roma_ntiko
Fanka BB :)
No ja sobie wyobrażam, że dojście pod presją może być problememA to nie wiedziałam, że jest taka opcja, wtedy to też się zastanawiam jaki to problem![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ja sobie wyobrażam, że dojście pod presją może być problememA to nie wiedziałam, że jest taka opcja, wtedy to też się zastanawiam jaki to problem![]()
Hej! Fajnie że dołączyłaś! Razem zawsze raźniej. Starania o pierwsze dziecko ?CześćChciałabym do Was dołączyć, podczytuję od kilku miesięcy, ale dopiero teraz odważyłam się napisać. Proszę o zapisanie na 11.04
Zamierzam iść wtedy na pobranie krwi to dorzucę betę
Trzymam kciuki za Was dziewczyny
![]()
Tak, o pierwsze. 9 cykl starań.Hej! Fajnie że dołączyłaś! Razem zawsze raźniej. Starania o pierwsze dziecko ?
Oby już ostatniTak, o pierwsze. 9 cykl starań.
Trzymam kciukiTak, o pierwsze. 9 cykl starań.
jest w porządkuDziewczyny czy endometrium 7mm w 11dc przy cyklach 25-29 dni przy czym ten krótszy cykl mam raz na 3-4 cykle, teraz obstawiam cykl dłuższy jest ok?
Gin nic nie powiedział a ja nie dopytałam![]()