reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

czesć dziewczyny.
Kurcze jeden dzień przerwy na forumm i tyle się dzieje.
Tolka Trzymaj się kochana dzielnie. Modlę się za was aby wszystko było dobrze.
Batoniku A lekarz zlecił ci Betę?? Trzeba zrobić 2 razy w odstepie kilku dni (2-3) Powinna rosnąć. Trzymam kciuki mocno.
Gabi Nasz skarbie dobrze że tu jesteś, bo normalnie bez Ciebie byłoby źle. A tak swoją drogą ta rękawiczka :-D ale dałaś czadu.
jezyku krzycz i płacz jak masz ochotę. To Twoje emocje do których masz absolutne prawo. Ale jak znajdujesz dołek to proszę od niego szybko uciekać. Taka mantra że będzie dobrze i że sobie poradzisz nie jest zła. Ja ją sobie powtarzałam do znudzenia czasem, no i małżonek też mi nawijał w tych klimatach. Jak tylko w to uwierzyłam odrazu było lepiej.
słodziutka miłego życzę:happy2:
Daguś Ty to jesteś :tak: ale żeby kochanego mężusia piernikiem nazywać. :-D:-D:-D
Dlaczegotak no solidny kopniak w cenie. Mnie odrazu robi się lepiej. Wczoraj młoda coś fikać nie chciała wogóle. wieczorem już czerwone światełko się włączyło. Ale jak zaczęła tańce z okręcaniem i kopaniem raz góra raz dół. to wierciła się tak z pół nocy. Najbardziej rozwala mnie to jak się przewracam z boku na bok. I ona też:-D:-D układa się jak tylko zrobię zmianę przekręca, wierci, tak mnie wieczorem to rozluźniło że hej. A teraz śpi snem kamiennym. Poczekam aż śniadanie do niej dotrze:-)
Maggie Pozdrowionka. U nas dzisiaj też zaczął śnieg prószyć ale to tylko tak troszkę. Muszę poszukać jakiegoś polara mojego męża bo do swojej zimowej kurtki już się nie mieszczę od tygodnia:baffled::baffled:. Kurcze ja wiosnę poproszę
Asia Pozdrowionka dla wylegującej się :tak: ja niedługo do pracy pedzić muszę. Uff cieszę się z jednej strony że to już ostatni miesiąc pracy bo mi coraz ciężej.
Pozdrawiam całuję i macham wszystkim dziewczynom
Trzymajcie się cieplutko i jak najzdrowiej :)

reklama
Witam wszystkie panie..ja dzisiaj raczej też udzielać się nie będę..bo ten "wspaniały humor" coś mnie trzyma od wczoraj i odpuścić nie chce..:-(

Miłego i owocnego dnia

Jeżyku;
zdecydowanie się wyciszyło - i mam nadzieję, że tak pozostanie... Tylko mnie dzisiaj w nocy nerw złapał bo moja druga połowa lubi się położyć tak, że ja mam malutko miejsca - zresztą straszniee ciągnie na moją stronę a mi zostaje tylko kilka centymetrów łóżka :angry: a ja tak lubię się rozłożyć :-D cały czss go przeganiałam a on i tak swoje - ale jędza ze mnie...i do tego jeszcze te chrapanie - normalnie wszystko mi ostatnio przeszkadza...
Gabi;
ja również słyszałam dużo dobrego o polskim lekarzu, który pracuje w Niemczech - pomógl wielu polskim pacjentom.
Ewcia;
jeszcze troszeczkę i złapią cię odpowiednie skurcze, i dzidzia będzie na świecie :-) zobaczysz, że nastąpi to szybciej niż się Tonie wydaje
Ptaszynka;
moje Dzidzi też wczoraj prawie cały dzień spało i już się denerwowałam... Wieczorem jednak Zaczął się przeciągać i wypinać - ale też jakoś leniwie :-) to pewnie przez ciśnienie. Dzisiaj u nas również sypnęło śniegiem i wszyscy szeroko japki otworzyli :szok:
dlaczegotak;
3mam kciuki za wizytkę, będzie ok :-)
słodziutka;
proszę się już nie smucić - wiosna idzie (chociaż jej nie widać) - wszystko będzie dobrze...

dlaczegotak no kochana wyrzucaj te wszystkie złe smutki z siebie jest nas tu dużo i razem stawimy im czoła po co je chomikować tylko dla siebie:tak:

Acha Dzień dobry dziewczyny!!!!! u nas dla od miany słońce dzisiaj ale z przymrozkiem ale ponoć od piatrku ma wiosna być czekamy

Dziewczyny a na chrzciny kupuję się kwiaty:baffled::confused:

idź sobie szybko do apteki i kup sobie takie specjalne paski - testowe, ktore określą czy to wody płodowe. Myślę jednak, że to stan zapalny - ja już dwa razy brałam leki dowcipne - teraz to się często może przytrafiać

reklama
Do góry