reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko na temat spacerówek !

Ostatnia edycja:
reklama
przeczytałam cały watek - i zgłupiałam.

mam jedo bartatine 3 w 1 ale chce dokupić lekką spacerówkę. dośc tanią, ale dobra- bezpieczną, wygodna i lekką- taaak wiem, ale mam wymagania ;DD

jestem w kropce, o. Natalia niebawem koczy 7 mcy i pora na zmiane wózka.

Witam, ja mam pytanie z "innej beczki", a mianowicie chciałam spytać, jak dodać suwaczek na swoje konto, za nic w świecie nie wiem gdzie się to dodaje, pomóżcie!! ;)

Witam:)

Planuję zakup "paparasolki" jako wózka dodatkowego. Jako wózek całoroczny mamy Espiro gtx Wózek Espiro GTX 3w1 | Kolekcja 2012 (2217556050) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i jesteśmy z niego bardzo zadowoleni. Jednak potrzebuje spacerówki która będzie lekka, po złożeniu bedzie miała niewielkie rozmiary i będzie łatwa do złożenia i rozłożenia. Mam do wydania 500zł. Trafiłam na coś takiego Wózek spacerowy EuroCart Loop lekka spacerówka (2206901942) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Czy ktoś może mi o nim coś powiedzieć? Albo może ktośmógłby mi coś polecić? Przeanalizowałam wątek ale nadal nic niewiem:/
Zastanawiam się przede wszystkim nad kółkami w parasolkach. Wydaje mi się że lepiej jak z przodu są pojedyncze kółeczka...Chyba że się mylę? Będę niezmiernia wdzięczna za każdą pomoc:)

Kółka w zasadzie nie mają jak dla mnie znaczenia. Mam spacerówkę zarówno z pojedyńczymi (jane challenger) jak i podwójnymi kołami (maclaren quest). Dla starszego dziecka, takiego ponad rocznego polecam maclarena. To takich jednorazowych wózków nie jestem przekonana.

Witam:)

Planuję zakup "paparasolki" jako wózka dodatkowego. Jako wózek całoroczny mamy Espiro gtx Wózek Espiro GTX 3w1 | Kolekcja 2012 (2217556050) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i jesteśmy z niego bardzo zadowoleni. Jednak potrzebuje spacerówki która będzie lekka, po złożeniu bedzie miała niewielkie rozmiary i będzie łatwa do złożenia i rozłożenia. Mam do wydania 500zł. Trafiłam na coś takiego Wózek spacerowy EuroCart Loop lekka spacerówka (2206901942) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Czy ktoś może mi o nim coś powiedzieć? Albo może ktośmógłby mi coś polecić? Przeanalizowałam wątek ale nadal nic niewiem:/
Zastanawiam się przede wszystkim nad kółkami w parasolkach. Wydaje mi się że lepiej jak z przodu są pojedyncze kółeczka...Chyba że się mylę? Będę niezmiernia wdzięczna za każdą pomoc:)

Za 500 zł to już może różne cuda kupić. Z takiej sredniej cenowo, ale dobrej jakosciowo półki to bym CI polecała x-s Wózek X-S Energy Energy | Spacer | wózki spacerowe | X-Lander X-S PROMOCJA | Artykuły dziecięce - Akcesoria dla dzieci - Sklep Częstochowa za 339 zł. Widziałam kilka dziewczyn z nim, i wygląda fajnie. Teraz go rozważam jako parasolkę!

Za 500 zł to już może różne cuda kupić. Z takiej sredniej cenowo, ale dobrej jakosciowo półki to bym CI polecała x-s Wózek X-S Energy Energy | Spacer | wózki spacerowe | X-Lander X-S PROMOCJA | Artykuły dziecięce - Akcesoria dla dzieci - Sklep Częstochowa za 339 zł. Widziałam kilka dziewczyn z nim, i wygląda fajnie. Teraz go rozważam jako parasolkę!

Tak, też biorę go pod uwagę:) jak rówież x-landera x-go X-LANDER Wózek parasolka X-GO XGO ocean, energy (2237358145) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ale tak analizując allegro mam wrażenie że w przypadku tych wózków płaci się przede wszytkim za markę. Jest bardzo dużo parasolek w podobnej cenie, mniej renomowanych firm które są lepiej wyposarzone i nie gorzej jakościowo wyglądają.
Chiałabym też żeby daszek parasolki rozkładał się aż do pałąka, koła żeby były amortyzowane i siedzisko żeby było w miarę głębokie. Wczoraj w oko wpadło mi coś takiego WOZEK SPACEROWY MILLY MALLY RIDER 2012 RAIDER HIT (2219591557) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Na maclareny nawet nie patrzę bo jak wspomniałam do wydania mam 500zł.

reklama
Do góry