reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko na temat spacerówek !

UUUuu to faktycznie niefajne, pasy przyszyte, co za nieporozumienie. A buda nie naciąga się do pałąka??

Ten x-run fajny, chciałam go kupić jako wózek go joggingu/rolek, no ale zaszłam w ciążę :-D

reklama
Nie,buda jest ,że tak powiem rozkładana do 90st.,tak jak w większości wózków:no:
Właśnie wróciłam z figloraju umordowana jak nieboskie stworzenie:wściekła/y:Pada i targa strasznie,chyba sztorm na morzu:szok:I znów musiałam budę trzymac,Matt się darł bo mi się ciągle składała i folia go przyduszała:eek:No niepomyślane to wcale:no:

No a te pasy to pomyłka straszna,Matt ma 7 miesięcy a one już poniżej jego ramion wychodzą a co dalej,przecież będzie rósł a nie się kurczył:confused::eek::-D

Tichonku, ja tutaj nie znalazłam tego wózka.
XQ ma spacerówkę tył/przód.
Co do pasów dzięki że o tym napisałaś - zwróce na to uwagę.
Składającą się budkę masz na myśli to że po bokach ona nie ma takich zatrzasków, które umożliwiają "stanie" budki?

taaa, teraz się przyjrzałam fotkom tej budki w XQ.... faktycznie nie ma tej blokady/zatrzasków po bokach budki... do kitu z tym :(((

Ostatnia edycja:
Barmanko X-LANDER products Tu kupiłam:tak:Można się umówic na pooglądanie wózka,mają magazyn na Finglas:tak:Ja kupowałam rok temu przed Mikołajem jakoś i trafiłam na super promocję,3w1 za 359E:-)
Tak o to mi chodzi z tą budką:tak:
A powiedz mi,Twój Maclaren jak duże ma kółka bo na fotkach mi się małe wydają,ale jak filmik na You Tube oglądałam to już mi się większe wydały:zawstydzona/y:

No właśnie na tej stronie nie ma XQ :-p a innej strony z tymi wózkami nie znalazłam.

Tak, Maclaren, ma małe kółka. Ale tutaj dobrze się prowadzi ten wózek. Pewnie w Pl na śnieg, czy błoto pośniegowe ten wózio miałby ciężko...

Tichonek, wiem że u Was ta firma jest popularna, widziałam ostatnio w sklepie jakąś parasolkę własnie cossato i nie podeszła mi, wydała mi się jakaś taka licha wobec moejgo maca :-D

reklama
No to tak...Byłam wczoraj zaś na wypadzie zakupowo-wózkowym,nie wiem który już raz:confused2::eek: i Maclaren odpadł:sorry:Właśnie ten Quest ma dla mnie za małe kółka a inne modele są nie na moją kieszeń:baffled:Ale spodobał mi się jeszcze: Voyage - Black/Grey - Buggies - Mamas & Papas Tylko,że znalazłam go w niższej cenie bo za 159E bodajże:tak:No i teraz moje pytanie kto go ma i co mi może na jego temat opowiedziec?:-D
EVE oglądałam ten Cosatto i tak,faktycznie inne modele Cosatto takie lichutkie się wydają,ale Diablo jest dużo fajniejszy i jak na razie to nadal mój faworyt;-)Tyle,że jego musiałabym z UK ściągac:sorry:Więc koszty przesyłki jeszcze:wściekła/y:Ale mój P musi tam zadzwonic i zapytac ile by to wynioslo.Nie ukrywam,ze wolałabym coś na miejscu zakupic,ale tu taki "wielki" wybór,że szok:confused2:
AlexisL u nas to bardzo popularny wózek,szczególnie wśród Irlandek:tak:Ale nie znam ceny,wiem,że są dośc drogie:sorry:

Do góry