reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wszystko na temat spacerówek !

UUUuu to faktycznie niefajne, pasy przyszyte, co za nieporozumienie. A buda nie naciąga się do pałąka??

Ten x-run fajny, chciałam go kupić jako wózek go joggingu/rolek, no ale zaszłam w ciążę :-D

reklama
Nie,buda jest ,że tak powiem rozkładana do 90st.,tak jak w większości wózków:no:
Właśnie wróciłam z figloraju umordowana jak nieboskie stworzenie:wściekła/y:Pada i targa strasznie,chyba sztorm na morzu:szok:I znów musiałam budę trzymac,Matt się darł bo mi się ciągle składała i folia go przyduszała:eek:No niepomyślane to wcale:no:

No a te pasy to pomyłka straszna,Matt ma 7 miesięcy a one już poniżej jego ramion wychodzą a co dalej,przecież będzie rósł a nie się kurczył:confused::eek::-D

Tichonku, ja tutaj nie znalazłam tego wózka.
XQ ma spacerówkę tył/przód.
Co do pasów dzięki że o tym napisałaś - zwróce na to uwagę.
Składającą się budkę masz na myśli to że po bokach ona nie ma takich zatrzasków, które umożliwiają "stanie" budki?

taaa, teraz się przyjrzałam fotkom tej budki w XQ.... faktycznie nie ma tej blokady/zatrzasków po bokach budki... do kitu z tym :(((

Ostatnia edycja:
Barmanko X-LANDER products Tu kupiłam:tak:Można się umówic na pooglądanie wózka,mają magazyn na Finglas:tak:Ja kupowałam rok temu przed Mikołajem jakoś i trafiłam na super promocję,3w1 za 359E:-)
Tak o to mi chodzi z tą budką:tak:
A powiedz mi,Twój Maclaren jak duże ma kółka bo na fotkach mi się małe wydają,ale jak filmik na You Tube oglądałam to już mi się większe wydały:zawstydzona/y:

No właśnie na tej stronie nie ma XQ :-p a innej strony z tymi wózkami nie znalazłam.

Tak, Maclaren, ma małe kółka. Ale tutaj dobrze się prowadzi ten wózek. Pewnie w Pl na śnieg, czy błoto pośniegowe ten wózio miałby ciężko...

Tichonek, wiem że u Was ta firma jest popularna, widziałam ostatnio w sklepie jakąś parasolkę własnie cossato i nie podeszła mi, wydała mi się jakaś taka licha wobec moejgo maca :-D

reklama
No to tak...Byłam wczoraj zaś na wypadzie zakupowo-wózkowym,nie wiem który już raz:confused2::eek: i Maclaren odpadł:sorry:Właśnie ten Quest ma dla mnie za małe kółka a inne modele są nie na moją kieszeń:baffled:Ale spodobał mi się jeszcze: Voyage - Black/Grey - Buggies - Mamas & Papas Tylko,że znalazłam go w niższej cenie bo za 159E bodajże:tak:No i teraz moje pytanie kto go ma i co mi może na jego temat opowiedziec?:-D
EVE oglądałam ten Cosatto i tak,faktycznie inne modele Cosatto takie lichutkie się wydają,ale Diablo jest dużo fajniejszy i jak na razie to nadal mój faworyt;-)Tyle,że jego musiałabym z UK ściągac:sorry:Więc koszty przesyłki jeszcze:wściekła/y:Ale mój P musi tam zadzwonic i zapytac ile by to wynioslo.Nie ukrywam,ze wolałabym coś na miejscu zakupic,ale tu taki "wielki" wybór,że szok:confused2:
AlexisL u nas to bardzo popularny wózek,szczególnie wśród Irlandek:tak:Ale nie znam ceny,wiem,że są dośc drogie:sorry:

Do góry