reklama
Tichonek
Mamusia Radusia i Matusia
Nie,buda jest ,że tak powiem rozkładana do 90st.,tak jak w większości wózków
Właśnie wróciłam z figloraju umordowana jak nieboskie stworzeniePada i targa strasznie,chyba sztorm na morzuI znów musiałam budę trzymac,Matt się darł bo mi się ciągle składała i folia go przyduszałaNo niepomyślane to wcale
No a te pasy to pomyłka straszna,Matt ma 7 miesięcy a one już poniżej jego ramion wychodzą a co dalej,przecież będzie rósł a nie się kurczył
Właśnie wróciłam z figloraju umordowana jak nieboskie stworzeniePada i targa strasznie,chyba sztorm na morzuI znów musiałam budę trzymac,Matt się darł bo mi się ciągle składała i folia go przyduszałaNo niepomyślane to wcale
No a te pasy to pomyłka straszna,Matt ma 7 miesięcy a one już poniżej jego ramion wychodzą a co dalej,przecież będzie rósł a nie się kurczył
barmanka79
Deus Dona Me Vi
Tichonku, ja tutaj nie znalazłam tego wózka.
XQ ma spacerówkę tył/przód.
Co do pasów dzięki że o tym napisałaś - zwróce na to uwagę.
Składającą się budkę masz na myśli to że po bokach ona nie ma takich zatrzasków, które umożliwiają "stanie" budki?
taaa, teraz się przyjrzałam fotkom tej budki w XQ.... faktycznie nie ma tej blokady/zatrzasków po bokach budki... do kitu z tym ((
XQ ma spacerówkę tył/przód.
Co do pasów dzięki że o tym napisałaś - zwróce na to uwagę.
Składającą się budkę masz na myśli to że po bokach ona nie ma takich zatrzasków, które umożliwiają "stanie" budki?
taaa, teraz się przyjrzałam fotkom tej budki w XQ.... faktycznie nie ma tej blokady/zatrzasków po bokach budki... do kitu z tym ((
Ostatnia edycja:
Tichonek
Barmanko X-LANDER products Tu kupiłamMożna się umówic na pooglądanie wózka,mają magazyn na FinglasJa kupowałam rok temu przed Mikołajem jakoś i trafiłam na super promocję,3w1 za 359E:-)
Tak o to mi chodzi z tą budką
A powiedz mi,Twój Maclaren jak duże ma kółka bo na fotkach mi się małe wydają,ale jak filmik na You Tube oglądałam to już mi się większe wydały
Tak o to mi chodzi z tą budką
A powiedz mi,Twój Maclaren jak duże ma kółka bo na fotkach mi się małe wydają,ale jak filmik na You Tube oglądałam to już mi się większe wydały
barmanka79
Deus Dona Me Vi
No właśnie na tej stronie nie ma XQ a innej strony z tymi wózkami nie znalazłam.
Tak, Maclaren, ma małe kółka. Ale tutaj dobrze się prowadzi ten wózek. Pewnie w Pl na śnieg, czy błoto pośniegowe ten wózio miałby ciężko...
Tak, Maclaren, ma małe kółka. Ale tutaj dobrze się prowadzi ten wózek. Pewnie w Pl na śnieg, czy błoto pośniegowe ten wózio miałby ciężko...
Tichonek
No właśnie tylko Quest jest w promocji akuratDlatego pytam,ale bardziej się skłaniam ku: Cosatto Diablo Stroller Buggy Banzai - Baby Depot czy ktoś się może wypowiedziec na jego temat?:-)
Jak na razie same pozytywy słyszałam,ale jak są minusy to też poproszę
Jak na razie same pozytywy słyszałam,ale jak są minusy to też poproszę
barmanka79
Deus Dona Me Vi
Wizualnie fajny, podoba mi się.
Ale opinii o nim żadnych niestety nie posiadam..
Ale opinii o nim żadnych niestety nie posiadam..
reklama
Tichonek
No to tak...Byłam wczoraj zaś na wypadzie zakupowo-wózkowym,nie wiem który już raz i Maclaren odpadłWłaśnie ten Quest ma dla mnie za małe kółka a inne modele są nie na moją kieszeńAle spodobał mi się jeszcze: Voyage - Black/Grey - Buggies - Mamas & Papas Tylko,że znalazłam go w niższej cenie bo za 159E bodajżeNo i teraz moje pytanie kto go ma i co mi może na jego temat opowiedziec?
EVE oglądałam ten Cosatto i tak,faktycznie inne modele Cosatto takie lichutkie się wydają,ale Diablo jest dużo fajniejszy i jak na razie to nadal mój faworyt;-)Tyle,że jego musiałabym z UK ściągacWięc koszty przesyłki jeszczeAle mój P musi tam zadzwonic i zapytac ile by to wynioslo.Nie ukrywam,ze wolałabym coś na miejscu zakupic,ale tu taki "wielki" wybór,że szok
AlexisL u nas to bardzo popularny wózek,szczególnie wśród IrlandekAle nie znam ceny,wiem,że są dośc drogie
EVE oglądałam ten Cosatto i tak,faktycznie inne modele Cosatto takie lichutkie się wydają,ale Diablo jest dużo fajniejszy i jak na razie to nadal mój faworyt;-)Tyle,że jego musiałabym z UK ściągacWięc koszty przesyłki jeszczeAle mój P musi tam zadzwonic i zapytac ile by to wynioslo.Nie ukrywam,ze wolałabym coś na miejscu zakupic,ale tu taki "wielki" wybór,że szok
AlexisL u nas to bardzo popularny wózek,szczególnie wśród IrlandekAle nie znam ceny,wiem,że są dośc drogie