reklama
barmanka79
Deus Dona Me Vi
Arnikam, no właśnie mam takie samo zdanie jak i Ty, ale problem polega na tym że nie widziałam tych wózków na żywo.. Dlatego gdy w styczniu pojedziemy do Pl to sobie te wózki pooglądam, Mam nadzieję że naoczne macanie pomoże mi podjąć odpowiednią decyzję.
Eve, dzidziuś przyjdzie na świat na przełomie kwietnia/maja, nie ma szans by na czas zimowy jeździło w gondolce więc aż tak bardzo mi nie zależy na dużej gondoli... A jeszcze jak pójdzie w ślady brata to pewnikiem około 4miesiąca z gondolą się pożegnamy (Marcel łapał się za gondolę, podnosił główkę więc było trochę niebezpiecznie, potem doszedł do tego płacz i niecierpliwość bo on chciał patrzeć na świat).
Eve, dzidziuś przyjdzie na świat na przełomie kwietnia/maja, nie ma szans by na czas zimowy jeździło w gondolce więc aż tak bardzo mi nie zależy na dużej gondoli... A jeszcze jak pójdzie w ślady brata to pewnikiem około 4miesiąca z gondolą się pożegnamy (Marcel łapał się za gondolę, podnosił główkę więc było trochę niebezpiecznie, potem doszedł do tego płacz i niecierpliwość bo on chciał patrzeć na świat).
Tichonek
Mamusia Radusia i Matusia
Pozwólcie,że się wtrącę...X-Lander wcale nie ma takich małych tych gondoli.Może nie są wielkie ale Barmanko będziesz rodzic w podobnym terminie jak ja w zeszłym roku.Wiesz,że Matt się urodził duży bo 4270gI uwierz mi,że miał duużo miejsca w tej gondolce,nawet kocem grubszym przykryty i z pokrowcem na gondolkę zapiętym.Tak więc spokojna twoja rozczochrana;-)
Ja mam X-Landera X-V a to jest dokładnie to samo co X-Q tylko te kółka z przodu są inne.Wiem bo wybierałam między obydwoma tymi wózkami,oglądałam i porównywałamKocham ten wózio,ale po 7 miesiącach użytkowania odkryłam parę wkurzających detali,z tego jeden wczoraj
A ja szukam "parasolki" i szajby zaraz dostanę,taki tu cienki wybór,że mnie coś trafi chyba
Ja mam X-Landera X-V a to jest dokładnie to samo co X-Q tylko te kółka z przodu są inne.Wiem bo wybierałam między obydwoma tymi wózkami,oglądałam i porównywałamKocham ten wózio,ale po 7 miesiącach użytkowania odkryłam parę wkurzających detali,z tego jeden wczoraj
A ja szukam "parasolki" i szajby zaraz dostanę,taki tu cienki wybór,że mnie coś trafi chyba
barmanka79
Deus Dona Me Vi
Tichonek, diabeł tkwi w szczegółach
Gadaj zaraz co to za detale
Eve, ja przed pomacaniem w sklepie na pewno nie zdecyduję się na zakup ;-) Oj rety, no dygam się trochę tego że milion wózków mi się spodoba i co ja wtedy biedna poczne, no cooo?
Gadaj zaraz co to za detale
Eve, ja przed pomacaniem w sklepie na pewno nie zdecyduję się na zakup ;-) Oj rety, no dygam się trochę tego że milion wózków mi się spodoba i co ja wtedy biedna poczne, no cooo?
Tichonek
Mamusia Radusia i Matusia
EVE można,ja mieszkam praktycznie obok BarmankiI kupiłam go rok temu właśnie w Irlandii,nowy ze sklepu
Barmanko otóż na nasze zajefajne irlandzkie pogody buda nie zdaje egzaminuOna nie ma takich zapadek po bokach jak zwykle budy w wózkach mają,ma tylko taki jakby stelaż wszyty w materiał.I jak wieje tak pięknie jak to tylko u nas potrafi to muszę trzymac budę bo się ciągle składa i Matta mi folią nakrywaNo a nie ma zmienianej rączki więc jak idę pod wiatr to jest masakra
Drugi detal to pokrowiec na nóżki,on ma byc zapięty przez pałąk,ale,że jest zapinany na przylepce to lepiej wcale nie zapinacMatt dwa razy kopnie i się rozpinaPrzykrywam więc mu nóżki,zapinam a pałąk sobie goły powyżej wisi
A najciekawszą rzecz odkryłam przedwczorajOtóż Matt jak siedzi to pasy mu już wychodzą poniżej ramion więc chciałam pasy przenieśc wyżej,bo mu spadają...Co się okazało,nie widziałam wcześniej bo mam założony śpiworek pod pleckami,ściągam śpiworek a tam pasy przyszyte do oparcia i nie ma możliwości przełożenia wyżej czy niżej,po prostu są na jednej wysokościDo bani to
Barmanko otóż na nasze zajefajne irlandzkie pogody buda nie zdaje egzaminuOna nie ma takich zapadek po bokach jak zwykle budy w wózkach mają,ma tylko taki jakby stelaż wszyty w materiał.I jak wieje tak pięknie jak to tylko u nas potrafi to muszę trzymac budę bo się ciągle składa i Matta mi folią nakrywaNo a nie ma zmienianej rączki więc jak idę pod wiatr to jest masakra
Drugi detal to pokrowiec na nóżki,on ma byc zapięty przez pałąk,ale,że jest zapinany na przylepce to lepiej wcale nie zapinacMatt dwa razy kopnie i się rozpinaPrzykrywam więc mu nóżki,zapinam a pałąk sobie goły powyżej wisi
A najciekawszą rzecz odkryłam przedwczorajOtóż Matt jak siedzi to pasy mu już wychodzą poniżej ramion więc chciałam pasy przenieśc wyżej,bo mu spadają...Co się okazało,nie widziałam wcześniej bo mam założony śpiworek pod pleckami,ściągam śpiworek a tam pasy przyszyte do oparcia i nie ma możliwości przełożenia wyżej czy niżej,po prostu są na jednej wysokościDo bani to
reklama
k4rol4
Fanka BB :)
ja zastanawialam sie dlugo nad modelem x-landera miedzy xa i x-run...w zasadzie xa mialam juz prawie kupiony i ciesze sie, ze tego nie zrobilam.w komisie u nas w miescie jakims cudem ktos zostawil x-run, jak podnioslam ten wozek, jak wsadzilam filipa i przejechalam sie...milosc od pierwszego wejrzenia i prowadzenia wozek jest uzytkowany juz przez 2 dziecko (a moze i 3...nie wiem ile dzieci wczesniej jezdzilo w nim), nadal w idealnym stanie, prowadzi sie leciutko, czasami boje sie go puscic bez hamulca jak wiatr wieje bo przysiegam...zwiewa go z filipem w srodku (a sam filip wazy 15kg ). no nie ukrywam, ze wielka zaleta jest jego waga bo 11,5kg i przy tym duze, wrecz ogromne stabilne kola i przede wszystkim pompowane bo takie wlasnie chcialam. chcialam wozek lekki i myslalam nad typowa parasolka, ale na malych kolkach bym normalnie nie wytrzymala...a tu wpadl x-lander ) dlugo w sumie myslalam o nim jesli chodzi o wyglad bo nie ukrywam, ze smiesznie wyglada i nie raz spotkalam sie z pytaniami na ulicy, ale tym wozkiem trzeba sie przejechac z dzieckiem w srodku zeby zrozumiec poki co zadnych wad w nim nie dostrzeglam
a tutaj jest strona xlandera, dobrze popatrzec na to porownanie modeli:
Porównaj modele wózków dziecięcych - X-lander - Wózki dla dzieci - Wózki dziecięce wielofunkcyjne
a tutaj jest strona xlandera, dobrze popatrzec na to porownanie modeli:
Porównaj modele wózków dziecięcych - X-lander - Wózki dla dzieci - Wózki dziecięce wielofunkcyjne