reklama
Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
Ja tez stanelam na wadze i na plusie 5 kg. tzn na plusie od ostatniego wazenia, a do idealnej wagi to pewnie z 15 musialabym sie pozbyc...Hmm kiedy to zrzuce...Ania ma do konca jeszcze miesiac, a potem wielka szanse na spadek wagi, a u mnie nawet poczatku nie ma:-):-):-):-):-)
Kasia - 16.... Przy moim wzroście to okropnie dużo... Ja na prawdę jestem z metra cięta, mam 156cm wzrostu, każdy kilogram więcej na wadze widać, to taki mały dramat Poza tym u mnie w rodzinie wszystkie kobiety mają tendencję do tycia, buuuuu... czeka mnie ogrom pracy za chwilę
Witajcie.Jesli moge cos dodac to przed ciaza wazylam 53kg przytylam w ciazy do 75kgale po porodzie zaczelam Pic zielona herbate 3 razy dziennie.....nie jadlam pieczywa przez 3 miesiace wogole ani Ziemniakow......na obiad robilam sobie mieso z surowka(normalnie smazylam jak dla kazdego w domu)po 3 miesiacach wrocilam do wagi 55kg?(2 zostaly)ale trudno.nie cwiczylam niestety bo mi sie nie chcialo......ale nie przespane nocki,spacery duzo tez daly......;-)jesli sie komus cos przyda z tego to polecam i zycze powodzenia:-)
Dokladnie taka sama diete stosowalam z pierwsza ciaza..U mnie doszlo jeszcze dzwiganie wozka na 4 pietro wiec na fitnes nie musialm chodzic.Zbedne kilogramy szybko zlecialy..Obecnie jestem w 30 tyg.ciazy ale juz mysle o powrocie do formy..troche sie boje ,bo wczesniej bylam 13lat mlodsza i skora bardziej elastyczna..pewnie tym razem bez cwiczen sie nie da)
asia nicola
Zaciekawiona BB
dziewczyny ja mam dwojke maluchow moj synek ma 18 miesiecy a coreczka 6 przed ciazami wazylam 56 kg pieknie wygladalam a teraz waze 48 kg nic nie robilam i nie wiem co zrobic zeby przytyc,jem duzo slodyczy ale nic nie pomaga koszmar!!!!
Kasia Irlandka i ja zajrzałam na ten wątek jak polecałaś
kobitki ja nie karmiłam piersią w ogóle i niestety cały tłuszcz został brrr mam do zrzucenia 19 kg hmmm nazbierało się przez lata... moje dziecię często budzi się w nocy więc i ja się budzę--- w efekcie w ciągu dnia nie mam energii, żeby ćwiczyć a tylko tak kiedyś utrzymywałam wagę
wcześniej nigdy nie byłam na diecie... a od soboty uskuteczniam south beach zobaczymy hmmm
kobitki ja nie karmiłam piersią w ogóle i niestety cały tłuszcz został brrr mam do zrzucenia 19 kg hmmm nazbierało się przez lata... moje dziecię często budzi się w nocy więc i ja się budzę--- w efekcie w ciągu dnia nie mam energii, żeby ćwiczyć a tylko tak kiedyś utrzymywałam wagę
wcześniej nigdy nie byłam na diecie... a od soboty uskuteczniam south beach zobaczymy hmmm
beakta
Mammy of boys & girl
A ja karmilam i tez mi zostalo........do zrzucenia podobna ilosc kg....;-)kobitki ja nie karmiłam piersią w ogóle i niestety cały tłuszcz został brrr
reklama