Moja córka nazywa się Blanka Natalia.Nie znamy żadnej Blanki w okolicy więc chyba to nie częste imię.Ostatnio baaardzo podoba mi się Emma![]()
Emma nie robi na mnie wrażenia, ale Blanka to śliczne imię

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja córka nazywa się Blanka Natalia.Nie znamy żadnej Blanki w okolicy więc chyba to nie częste imię.Ostatnio baaardzo podoba mi się Emma![]()
Do mojej córk ludzie często mówią "Bianko".Bianka to włoska lub niemiecka forma imienia Blanka.a mi sie bardziej od Blanki podoba Bianka , znajomi dali tak coreczce na imie stasza od mojej o tydzien , niestety mysmy mieli kota o tym imieniu i dla nas juz odpada to imie ale jest przepiekne
Wiesz,tekst o tym,że padłaś świadczy o Twej ignorancji w wielu dziedzinach życia.Pewnie nie znasz Tarasa Szewczenki- pisarza?A słyszeliście o imieniu Taras albo Kosma? No ja padłam jak je usłyszałam.
to jedno z dziwniejszych imion jakie widziałam Nikanor? Pewnie twórca marki Nikon też się tak nazywał ;p