Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gaja bardzo piękne imię. Pasuje do Mai i Kai i to bardzo. Podoba mi się również Pola. Znajoma dała córce na imię Pia. Imię pochodzenia łacińskiego.Witam, mieszkam za granica i chciałabym maluszkowi nadać międzynarodowe imię , tak aby nie było problemów z wymawianiem przez tubylców. Moje imię jest plątane na tysiąc sposobów, wiec się ciesze, ze moje córy Maya i Kaya nie maja przez to takich problemów. Nie znam płci dziecka wiec proszę o poradę w tej kwestii. Moje propozycje to Maximilian ( Max), Ivo Alexander, Nicolas dla chłopca, a dla kobietki Pola, Mila, Nela ...Po raz trzeci już ciężej przychodzi, żartujemy z mężem ze dziewczynka powinna być Gaja ). Nazwisko to Yach. Dziękuje za sugestie i bardzo zapraszam do składania propozycji, a nóż widelec coś zaświta