gwiazdeczka27
Fanka BB :)
kaska grtuluje serdecznie zdrowka zycze :-)
aniolkowa ja mam cala mkase cyst na jajnikach i tez normalnie ie staramy
aniolkowa ja mam cala mkase cyst na jajnikach i tez normalnie ie staramy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

Dzieki kochana:-) no niby już tuż tuż, a ciągnie mi się jak choleraRoxi ty juz tuz tuztrzymam kciuki!!! jak wyglada to wszystko przed samym juz ivf? co to jest ta stymulacja?
moja kolezanka z pracy niedawno to przechodzila i tylko tyle wiem, ze non stop brala wolne na jakies wizyty w szpitalu, ale nie chcialam wypytywac o szczegoly.
niestety u niej po 3 dniach od ivf okazalo sie, ze nic z tego-podejrzewam, ze sie nie zaczely dzielic zaplodnione jajeczkateraz kolejne ivf bedzie ja kosztowac 6tys
![]()

Mam nadzieję, że dosc janso Ci wytłumaczyłam 
My mamy dwa podejścia refundowane jak się nie udadzą to też będziemy musieli płacić 4 tys.
Ale mam głęboką nadzieję że do tego nie dojdze, jestem pozytywnie nastawiona, musi sie udać!!!:-)
Aga a powiedz jak tam Twoje staranka??? Narazie odłożone na bok czy jak, bo nic nie piszesz...