Wpadłam w ten macierzyński kolowrotek w złym momencie i zapomniałam o grupie. No nic, samo życieTak jestcały czas mamy kontakt ze sobą
jest nas chyba 5 ale jest to cudowna grupa wsparcia i wiedzy
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wpadłam w ten macierzyński kolowrotek w złym momencie i zapomniałam o grupie. No nic, samo życieTak jestcały czas mamy kontakt ze sobą
jest nas chyba 5 ale jest to cudowna grupa wsparcia i wiedzy
![]()
To spróbujemy. Może coś zdziała bo jak na złość młodego brzuch boli co nocEsputicon. Nam total nie działał espumisan![]()
Daj znać, trzymam kciukiTo spróbujemy. Może coś zdziała bo jak na złość młodego brzuch boli co noc![]()
Jak masz ochotę śmiało zapraszamy. Telefon w wiadomości prywatnej i dodam Cię na WhatsappWpadłam w ten macierzyński kolowrotek w złym momencie i zapomniałam o grupie. No nic, samo życie![]()
Hej, czy jest jakaś poprawa u Ciebie z refluksem po zagęszczaczu? U mojego malucha też podejrzewam czekam na wizytę i zobaczymy co powie pediatra. Po zjedzeniu butli mm po sekundzie płacze. W nocy słychać jak sapie ma chrypę i cały czas próbuje odkrztusić.A widzisz jakbyś podała numer telefonu to byś była na bieżącopo USG wyszło że ma refluks, stosujemy zagęszcza do mleka więc cofa mu się bo słychać jak przełyka albo się krztusi tym co się cofnęło, ale już nie ma tych wymiotów i takich ulewan. Niestety przez ten refluks jest baaaaaardzo płaczący
![]()
jak ja dawalam swojemu espumisan to bylo jeszcze gorzej.. on ma bardzo duzo substancji pomocniczychEsputicon. Nam total nie działał espumisan![]()
No moje dziecie się z nim nie polubiło w ogólejak ja dawalam swojemu espumisan to bylo jeszcze gorzej.. on ma bardzo duzo substancji pomocniczychi niezbyt one korzystnie dzialaja
Z zagęszczaczem jest lepiej, bo nie wymiotuje (bo u nas to nie ulewania były a wymioty po godzinie/dwóch strawionym mlekiem z żółcią), ale dalej mu się cofa. Nie wylatuje ale słychać jak się cofa on to spowrotem przełyka i się trochę krztusi. A jeżeli chodzi o chrype i sapanie to u nas też to jest, ale pediatra powiedziała że mamy za suche i za ciepłe powietrze w domu. Staramy się dużo wietrzyć, ale nie mogę zastosować nawilżacza bo mąż od razu chorujeHej, czy jest jakaś poprawa u Ciebie z refluksem po zagęszczaczu? U mojego malucha też podejrzewam czekam na wizytę i zobaczymy co powie pediatra. Po zjedzeniu butli mm po sekundzie płacze. W nocy słychać jak sapie ma chrypę i cały czas próbuje odkrztusić.
po co badasz betę na takim etapie? Byłaś na usg?Hej
6+4
Beta
20.03 - 34513
22.03 - 46125
Co uważacie o takim przyroście, strasznie mały zaczynam się stresować