LadyStrejser
Fanka BB :)
Kolejny miesiąc bliżej do dzidziU mnie okres przyszedł, więc kolejny miesiąc starań przed nami…

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kolejny miesiąc bliżej do dzidziU mnie okres przyszedł, więc kolejny miesiąc starań przed nami…
DziękujęMoja to sobie wybiera kto ma ją "kiziać" (głaskać po plecach " do snu -zazwyczaj mąż ją lula.
Za dnia jest ze mną,mąż w pracy. Często się na mnie o coś obrazi,wybuchnie a ,gdy mąż wraca z pracy to się z niej zupełnie inne dziecko robi![]()
Mam nadzieję,że mała da radę podczas adaptacji![]()
A co do @MamaR - mam nadzieję,że to będzie złoty strzał i Twój mąż SKOŃCZY te gierki. Mój też mnie lubi powkur***ć ale nie w takim temacieniech się chłop ogarnie i szykuje
i skończy ten melodramat bukietem kwiatów i czekoladkami na wieść o
![]()
![]()
O kurka! To trzymam mocno kciukiAż mi wstyd pisać. Kiedy ja całkiem odpuściłam , wczoraj już supli nie wzięłam to mąż dziś mnie pyta czy była ta owulacja bo chciałby jeszcze spróbować w tym cykluTak więc były sexy , liczę że nie było za późno. Jutro jeszcze mamy poprawić
Jestem w takim szoku , sama nie wiedziałam co mu odpowiedzieć. Śluz płodny jest jeszcze więc nie mogłam przegapić takiej okazji. Ustaliliśmy jednak że jak się teraz nie uda to kończymy starania
Więc liczę że to jest ten cykl
![]()
O ludzie, jakie emocjeAż mi wstyd pisać. Kiedy ja całkiem odpuściłam , wczoraj już supli nie wzięłam to mąż dziś mnie pyta czy była ta owulacja bo chciałby jeszcze spróbować w tym cykluTak więc były sexy , liczę że nie było za późno. Jutro jeszcze mamy poprawić
Jestem w takim szoku , sama nie wiedziałam co mu odpowiedzieć. Śluz płodny jest jeszcze więc nie mogłam przegapić takiej okazji. Ustaliliśmy jednak że jak się teraz nie uda to kończymy starania
Więc liczę że to jest ten cykl
![]()
Ja mam dzieci z większą różnica wieku, między np najstarszym synem a najmłodszym to całe 15 lat, między córkami 11lat różnicy, między środkowym a córka to 7 latA ja mam takie rozkminy i w związku z tym pytanie do tych z Was (jeśli w sumie tu są, bo nie kojarzę, żeby ktoras z Was miała), które mają już albo będą miały dzieci z większą różnicą wieku. Jak to widzicie, jak ta relacja się rozwija między nimi? Myślę o tym, że jak już mój mąż bu się zdecydował, to różnica wieku będzie conajmniej 8 i 6 lat. Ja mam młodszą 5 lat siostrę i nasze relacje to zawsze była katastrofa (choć tu duży udział miało też zachowanie rodziców), no i jednak gdzieś tam siedzi mi w głowie obawa, jak to będzie, czy to w ogóle rozsądne...
A ja mam takie rozkminy i w związku z tym pytanie do tych z Was (jeśli w sumie tu są, bo nie kojarzę, żeby ktoras z Was miała), które mają już albo będą miały dzieci z większą różnicą wieku. Jak to widzicie, jak ta relacja się rozwija między nimi? Myślę o tym, że jak już mój mąż bu się zdecydował, to różnica wieku będzie conajmniej 8 i 6 lat. Ja mam młodszą 5 lat siostrę i nasze relacje to zawsze była katastrofa (choć tu duży udział miało też zachowanie rodziców), no i jednak gdzieś tam siedzi mi w głowie obawa, jak to będzie, czy to w ogóle rozsądne...