reklama
W poniedziałek za tydzień mam wizytę u gin we wtorek mam wizytę u kardiologa w środę mam USG piersi i czwartek mam prenetralne. Także dzień w dzień wyjazdy do Łodzi a w aucie jest mi okropnie nie dobrze
ja miałam ochotę na domowe frytki i przedwczoraj zrobiłam. Objadlam się tak że płakałam z bolu żołądka. 

fckathy
Fanka BB :)
Ja to poszalałam z gotowaniem w zeszłym tygodniu.
ja dzis chciałam kupić ten detektor, ale to się wstrzymam jeszcze w takim razie 
a to 4 tygodnie do przodu przede mną

wysłałam wiadomośćTo może do Poniedziałku kto chce dołączyć do wątku niech napisze mi wiadomość a we wtorek wyślę listę i wiadomość z prośbą![]()
Ja to poszalałam z gotowaniem w zeszłym tygodniu.
a to 4 tygodnie do przodu przede mnąja dzis chciałam kupić ten detektor, ale to się wstrzymam jeszcze w takim razie
![]()
No dziś znalazłam pierwszy raz. Ostatnio jak 2 tyg temu szukałam to nie znalazlam. Tak zalecają od 12 tc.
fckathy
Fanka BB :)
No właśnie zobaczyłam w opisie na Allegro to w ogóle od 16 tc piszą, ale laski w komentarzach piszą, ze 12/13 tc już łapały. Dlatego się zaczęłam zastanawiać który Ty tc jesteś. Ja obecnie 7+5, wiec mocno w tyleNo dziś znalazłam pierwszy raz. Ostatnio jak 2 tyg temu szukałam to nie znalazlam. Tak zalecają od 12 tc.

Ja poproszę o dołączenie jest ty bardzo miło i przyjemnie nie chce stąd iśćTo może do Poniedziałku kto chce dołączyć do wątku niech napisze mi wiadomość a we wtorek wyślę listę i wiadomość z prośbą![]()

Dom narodzin ma podobnie chore kwalifikacje, jak poród domowyTo może chociaż dom narodzin?

Czasami można znaleźć położną, która poprowadzi poród domowy mimo obciążeń, ale jest to trochę szara strefa.
Lea2022
Moderator
No to zostaje Medicover i wypis raz dwaDom narodzin ma podobnie chore kwalifikacje, jak poród domowytrzeba mieć w 100% fizjologiczną ciążę. A to wiesz - dom narodzin jest z reguły obok szpitala, to jest kwestia przepchnięcia pacjentki z jednej jego części do drugiej.
Czasami można znaleźć położną, która poprowadzi poród domowy mimo obciążeń, ale jest to trochę szara strefa.
reklama