reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Lęk dziecka przed rozstaniem z matką zazwyczaj irracjonalny ale silny. Dziecko na myśl lub zostawione przez matkę hisyeryzuje.

No niby tak.. ale nic mu nie dolega a mi nie daje odejść. Dziś... Ani spać ani nic chyba że obok mnie na mnie... cycał tyle dziś że kilka razy poszło mu nosem i ustami... nie wiem o co kaman
Moze pierwszy kryzys rozwojowy? Nawet takie male potrzebuje bliskosci. Moze chusta by rozwiazala sprawe? Ja musze znalezc kogos, kto mnie nauczy, ale chcialabym, zeby Leos troszke podrosl. Dziecko moze w niej tez spac, a czlowiek rece ma wolne.
Jak widze Anie z malym w chuscie to zazdroszcze :).

reklama
No MIKI dotychczas nie histeryzował zbytnio choć wystarczyło że czuwał a wyszłam z pokoju i już cyrk. Wszyscy mogą go zabawiać i nic ale jak tylko ja go wezmę cisza jak ręką odjął. Ale dziś to już szczyt. Cały dzień jest ze mną w łóżku i nie daj Bóg chcę go odłożyć lub wstać do kibla... niiiieeee maaaa. Budzi się i/lub wścieka. Jeszcze ta głowa mi dziś dokucza bardzo i chłopaki odwalają... mam ochotę uciec...

20180915_192954.jpg

I jeszcze się menda cieszy że tak matkę maltretuje

Załączniki

• 20180915_192954.jpg
    20180915_192954.jpg
    848,6 KB · Wyświetleń: 475
Goj to potrzeba bliskości po prostu. Lęk separcacyjny, to przed rokiem. Nie pamiętam czy 9 miesięcy czy bliżej 11.

Chusty są super, polecam :)
Ja dziś z młodym przymusowe zakupy zaliczyłam. Szczęście, że trafił mi się chuścioch idealny, bo co ja bym z moimi chustami zrobiła [emoji14]

IMAG0519.jpg

Załączniki

• IMAG0519.jpg
    IMAG0519.jpg
    89,6 KB · Wyświetleń: 443
No MIKI dotychczas nie histeryzował zbytnio choć wystarczyło że czuwał a wyszłam z pokoju i już cyrk. Wszyscy mogą go zabawiać i nic ale jak tylko ja go wezmę cisza jak ręką odjął. Ale dziś to już szczyt. Cały dzień jest ze mną w łóżku i nie daj Bóg chcę go odłożyć lub wstać do kibla... niiiieeee maaaa. Budzi się i/lub wścieka. Jeszcze ta głowa mi dziś dokucza bardzo i chłopaki odwalają... mam ochotę uciec...
Nina tak samo.caaalutkie dnie.na.rekach...powiedzcie ze to minie.
Co najgorsze wozek jest Be. A ja chce na spacer!!!!

No i piers 100x dziennie

Ja.z.chusta.czekam ba.usg bioderek

Goj to potrzeba bliskości po prostu. Lęk separcacyjny, to przed rokiem. Nie pamiętam czy 9 miesięcy czy bliżej 11.

Chusty są super, polecam :)
Ja dziś z młodym przymusowe zakupy zaliczyłam. Szczęście, że trafił mi się chuścioch idealny, bo co ja bym z moimi chustami zrobiła [emoji14]

Zobacz załącznik 898445
@bellina super [emoji5]

reklama
Do góry