reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Lęk dziecka przed rozstaniem z matką zazwyczaj irracjonalny ale silny. Dziecko na myśl lub zostawione przez matkę hisyeryzuje.

No niby tak.. ale nic mu nie dolega a mi nie daje odejść. Dziś... Ani spać ani nic chyba że obok mnie na mnie... cycał tyle dziś że kilka razy poszło mu nosem i ustami... nie wiem o co kaman
Moze pierwszy kryzys rozwojowy? Nawet takie male potrzebuje bliskosci. Moze chusta by rozwiazala sprawe? Ja musze znalezc kogos, kto mnie nauczy, ale chcialabym, zeby Leos troszke podrosl. Dziecko moze w niej tez spac, a czlowiek rece ma wolne.
Jak widze Anie z malym w chuscie to zazdroszcze :).

reklama
No MIKI dotychczas nie histeryzował zbytnio choć wystarczyło że czuwał a wyszłam z pokoju i już cyrk. Wszyscy mogą go zabawiać i nic ale jak tylko ja go wezmę cisza jak ręką odjął. Ale dziś to już szczyt. Cały dzień jest ze mną w łóżku i nie daj Bóg chcę go odłożyć lub wstać do kibla... niiiieeee maaaa. Budzi się i/lub wścieka. Jeszcze ta głowa mi dziś dokucza bardzo i chłopaki odwalają... mam ochotę uciec...

20180915_192954.jpg

I jeszcze się menda cieszy że tak matkę maltretuje

Załączniki

• 20180915_192954.jpg
    20180915_192954.jpg
    848,6 KB · Wyświetleń: 465
Goj to potrzeba bliskości po prostu. Lęk separcacyjny, to przed rokiem. Nie pamiętam czy 9 miesięcy czy bliżej 11.

Chusty są super, polecam :)
Ja dziś z młodym przymusowe zakupy zaliczyłam. Szczęście, że trafił mi się chuścioch idealny, bo co ja bym z moimi chustami zrobiła [emoji14]

IMAG0519.jpg

Załączniki

• IMAG0519.jpg
    IMAG0519.jpg
    89,6 KB · Wyświetleń: 434
No MIKI dotychczas nie histeryzował zbytnio choć wystarczyło że czuwał a wyszłam z pokoju i już cyrk. Wszyscy mogą go zabawiać i nic ale jak tylko ja go wezmę cisza jak ręką odjął. Ale dziś to już szczyt. Cały dzień jest ze mną w łóżku i nie daj Bóg chcę go odłożyć lub wstać do kibla... niiiieeee maaaa. Budzi się i/lub wścieka. Jeszcze ta głowa mi dziś dokucza bardzo i chłopaki odwalają... mam ochotę uciec...
Nina tak samo.caaalutkie dnie.na.rekach...powiedzcie ze to minie.
Co najgorsze wozek jest Be. A ja chce na spacer!!!!

No i piers 100x dziennie

Ja.z.chusta.czekam ba.usg bioderek

Goj to potrzeba bliskości po prostu. Lęk separcacyjny, to przed rokiem. Nie pamiętam czy 9 miesięcy czy bliżej 11.

Chusty są super, polecam :)
Ja dziś z młodym przymusowe zakupy zaliczyłam. Szczęście, że trafił mi się chuścioch idealny, bo co ja bym z moimi chustami zrobiła [emoji14]

Zobacz załącznik 898445
@bellina super [emoji5]

reklama
Do góry