reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co nowego w buteleczce i w miseczce...

reklama
A ja mam takie pytanie. Czy mala moze jesc wszystko co my jemy??Czy sa rzeczy, ktorych jej jeszcze nie wolno?? :confused: zastanawiam sie, czy moze mielone, czy spagetti, jakies kanapki z pasztetem, lub jakas pasta do kanapek...do tej pory jada kotleciki (uwielbia) z jakims delikatnym sosikiem, jajka, czy kure wszystko bez przypraw (lekarz nie pozwala tak malemu dziecku tego dawac :no::-( )

A ja mam takie pytanie. Czy mala moze jesc wszystko co my jemy??Czy sa rzeczy, ktorych jej jeszcze nie wolno?? :confused: zastanawiam sie, czy moze mielone, czy spagetti, jakies kanapki z pasztetem, lub jakas pasta do kanapek...do tej pory jada kotleciki (uwielbia) z jakims delikatnym sosikiem, jajka, czy kure wszystko bez przypraw (lekarz nie pozwala tak malemu dziecku tego dawac :no::-( )

:confused:
Hmmm...moje dziecko(choć alergik) je w miarę normalnie.To co my.Oczywiście rozsądnie.Ja z reguły mocno nie doprawiam,bo sama nie lubię.
Kuba nie je jajek,orzechów,ryb,cytrusów..(alergia),nie doprawiam Wegetą(ani niczym co ma glutaminian sodu...)
Nie pije napoi gazowanych,nie je zbyt tłustych rzeczy....hmmmm...to wszystko.Aha nie je cukierków i takich tam słodyczy.
http://www.edziecko.pl/jedzenie/1,79378,2908539.html

Ostatnia edycja:
:confused:
Hmmm...moje dziecko(choć alergik) je w miarę normalnie.To co my.Oczywiście rozsądnie.Ja z reguły mocno nie doprawiam,bo sama nie lubię.
Kuba nie je jajek,orzechów,ryb,cytrusów..(alergia),nie doprawiam Wegetą(ani niczym co ma glutaminian sodu...)
Nie pije napoi gazowanych,nie je zbyt tłustych rzeczy....hmmmm...to wszystko.Aha nie je cukierków i takich tam słodyczy.
Jadłospis na styczeń

u nas to samo:tak:

o! fajna stronka ROZALKA, na pewno mi sie przyda!:tak:bo czasem mysle ze nie wszystko co daje jesc Lusi jest wlasciwe:sorry2::zawstydzona/y:

reklama
Rosmerta super:tak:
Od razu Hubkowi poszerzy sie jadłospis:tak:

A u nas znow wysypka alergiczna:-(Próba z kiwi :baffled:

Do góry