reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co nowego w buteleczce i w miseczce...

reklama
A Jenni od pewnwgo czasu przychodzi do mnie i prosi o cytryne abym jej wyciskala prosto do buzi:tak: jak tylko to pisze to mi sie slina zbiera:-D

Wow , twarda z niej dziewczyna, :tak::-) zeby tak czysty sok z cytryny. Jenni bedzie zdrowiusia jak rybka. Milena tez lubi kwasne, no ale nie cytryne, tylko kiszone ogorki albo kapuche

dziewczyny kiedyś pisałam, bo jakoś nie wpadłam na to w internecie, ile chłopiec może zjeść jajek w tygodniu.
pytam bo Szymek by mógłjeść jajecznicę z jednego jajka codziennie.

dziewczyny kiedyś pisałam, bo jakoś nie wpadłam na to w internecie, ile chłopiec może zjeść jajek w tygodniu.
pytam bo Szymek by mógłjeść jajecznicę z jednego jajka codziennie.

moj lekarz mowił ze dziewczynka 2 jajka tygodniowo, a chłopiec mozliwe ze rzadziej :tak:

a propo jajek zosia uwielbiała :sorry:

Ja slyszalam ze do dwoch jajek tygodniowo ale chyba w Chwili dla ciebie czytalam ze jajek mozna jesc ile sie chce ze wcale niezawieraja az tyle cholesterolu co zawsze podaja:tak:

reklama
no właśnie dziś się dowiedziałam. gospodarcze jajko max 3 sztuki w tygodniu
a wiadomo u nas w małym miasteczku żadko ktoś dziecku inne jajko niż od kury biegającej po polu daje.

dziewczynki mogą zjeść 4 ale nie więcej

Do góry