reklama
gola onanana ja takze bym sie bala otwierac jakis sklep Komis wydaje sie byc fajny ale my np mamy dwa w okolicy i tam prawie nikt nie zaglada Wazna jest dobra lokalizacja bo inaczej sie pojdzie z torbami... niestety....
Anek82
Fanka BB :)
Ja właśnie kupiłam Zośce prezent urodzinowy:
VTECH INTERAKTYWNY CHODZIK GAWĘDZIARZ PCHACZ PL (2683803028) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
moja pannica nie chodzi... dziś zrobiła parę nieśmiałych kroczków wzdłuż wersalki...
Ma któraś z Was taki pchacz może?
VTECH INTERAKTYWNY CHODZIK GAWĘDZIARZ PCHACZ PL (2683803028) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
moja pannica nie chodzi... dziś zrobiła parę nieśmiałych kroczków wzdłuż wersalki...
Ma któraś z Was taki pchacz może?
Anek82
nimfii - też mam takie autko co ma z tyłu uchwyt (autko po "mojej" 10letniej Julce) ale on jest takie szybkie, że Zośka jak by się go chwyciła, to by na bank poleciała na pyszczek.
Mam nadzieję, że ten pchacz jest jakoś wyważony i nie jeździ za szybko. Po za tym, wahałam się, czy nie kupić stoliczka edukacyjnego... a ten panel na pchaczu jest taki sam jak w stoliczkach, więc będzie mieć 2w1.
Kurcze, żadna z Was nie ma pchacza? Może to faktycznie nie będzie dobra rzecz?
Mam nadzieję, że ten pchacz jest jakoś wyważony i nie jeździ za szybko. Po za tym, wahałam się, czy nie kupić stoliczka edukacyjnego... a ten panel na pchaczu jest taki sam jak w stoliczkach, więc będzie mieć 2w1.
Kurcze, żadna z Was nie ma pchacza? Może to faktycznie nie będzie dobra rzecz?
Margana
My na pewno bedziemy kupować ten stoliczek: MUZYCZNY STOLICZEK EDUKACYJNY NAUKA POPRZEZ ZABAWĘ (2700132821) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
A do tego chcemy jeszcze tego pchacza: Chodzik żabka z klockami (2693724113) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Tylko sie zastanawiam czy drewniane kólka to dobry pomysł. Jak myslicie?
A do tego chcemy jeszcze tego pchacza: Chodzik żabka z klockami (2693724113) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Tylko sie zastanawiam czy drewniane kólka to dobry pomysł. Jak myslicie?
ANEK maciek od razu chodzil sztywno majac 10 msc ;-) nie potrzebowal podpory wiec on w sumie chical pchac pchacza w biegu i sie z nim wywracal czesciej bo byl za powolny dla niego ;-) a teraz mi szkoda kasy na pchacza bo widze ze nie kazde dziecko maz niego frajde ;-)
reklama
Margana fajna ta żabula, ale podejrzewam ze Lenka by predzej wyciagala te wszystkie klocki niz pchala ja całą...
Co do pchaczy... u nas zwykly chodzic nie zdał egzaminu. Lenka go poprostu olała i tylko sie wkurzala bo nie umiala wejsc tam gdzie chciala. Na dworze te male plastykowe prymitywne kółka sie zacinaly,
Podejrzewam ze i ten pchacz byłby tylko zainteresowaniem w stylu gdzie co ma. Mała chodzi z pomocą mebli itp. Mysle ze byłby to zbedny wydatek
Co do pchaczy... u nas zwykly chodzic nie zdał egzaminu. Lenka go poprostu olała i tylko sie wkurzala bo nie umiala wejsc tam gdzie chciala. Na dworze te male plastykowe prymitywne kółka sie zacinaly,
Podejrzewam ze i ten pchacz byłby tylko zainteresowaniem w stylu gdzie co ma. Mała chodzi z pomocą mebli itp. Mysle ze byłby to zbedny wydatek