klusia - bardzo madre zakonczene
nie ma to jak czasem gówniarzeria pojedzie do dziadkow:-):-)
1)rodzice moga popic i pokakac po stołkach
2)seks lepiej smakuj gdy nie musimy byc dzwiekoszczelne!!
3)dzieciom przyda sie troche wychodnego
4)a dziadkom odmłodzenia
5)jak sie stesknimy to bardziej kochamy!!!!!
A na powaznie nalezy nam sie czasem chwila dla siebie czy tylko we dwoje a dzieci staja sie bardziej samodzielne jak czasem odetchna od mamusi;-)
Ojjj właśnie mi przypomniałaś jak Kuby nie było z tydzień to co wieczór z mężem otwieraliśmy winko, paliliśmy sobie...było...fajnie, choć tęsknota była coraz większa z każdym dniem.
Narobiłaś mi ochoty tym
seksem. Wystarczyło, że powiedziałam T, że wczorajszej nocy śnił mi się seks i to z nim, a nie z Żebrowskim(jak przedostatnio) i od razu chęci nabrał mimo zmęczenia
.
Niestety nie wiem o której w nocy Kuba przyszedł do nas, nie wiem co się stało, zapłakał, zabrał misia, pieluszkę i wpakował się w środek, więc wyspana dziś nie jestem:-(.
Do tego przy ścieleniu jego łózka zauważyłam, że się zmoczył, nigdy mu się to nie zdarzyło, nie wiem czemu?
Od urodzenia Kuba przyzwyczajony jest spać sam, więc nie wyobrażam sobie jakby miał tak spać z nami.
Zdarzało się, że brałam go do cyca i tak zasypialiśmy, ale to sporadycznie.
a ja się pożalę
((...wlasnie umieram,dusze sie od kaszlu,nic nie pomaga,w dodatku powoduje to skurcze brzucha.... jak tu przetrwac noc?!
Przydałby Ci się syrop z mlecza, moja mama robiła pierwszy raz w zeszłym roku. Dawałam go Kubie. Podrzuciłabym Tobie, ale już prawie nic nie zostało.
Miałam też taki przepis, tylko teraz nie mogę znaleźć przepisu, wiem, ze tam szałwia była i jakieś inne zioło. Bardzo smaczny syropek.
Poza tym z gotowych w aptece *spam*.
Woda z cytryną, woda z miodem...
Muńka
"Jeśli już mowa o wadze, to ja liczę, że w niedługim czasie po porodzie wejdę w swoje ciuszki wracając do wagi 53kg. Siorka jest 2 miesiące po porodzie i już zakłada stare spodnie, a ja jeszcze zamierzam od razu zacząć ćwiczyć przede wszystkim brzuchol, więc mam nadzieję, że szybko wrócę "do siebie"."
Ja niestety po pierwszym porodzie nie wróciłam do swoje wagi, zostało mi +5kg. Nie wiem w co to weszło. Ze 20 par spodni co jakiś czas próbowałam zakładać, ale niestety w końcu siostrze oddałam z wielkim żalem, przez tyłek mi nie wchodziły:-(. Zawsze miałam rozmiar 34/36, a po porodzie zostało 36/38... Mam nadzieję, że tym razem nie zwiększę się znowu o rozmiar...
Witaj w klubie ja też nie wiem na co czekam....na specjalne zaproszenie chyba hiihi damy radę . Ja dalej mam tylko body ubranek parę...
Witam w klubie i ja. Ciągle odkładam to wszystko. Teraz mam pretekst, że czekam na koleżankę z ciuchami co za tydzień przylatuje. Ale tych od drugiej kolezanki to od 2 tygodni też nie przejrzałam jeszcze.
Ciągle jest coś. A prasowania to mam takie zaległości, że będę dziś stała z 8 godzin chyba