Dziewczyny, ja mam 25 lat, w listopadzie zostanę mamą, mój mąż ma 28 lat i szczerze mówiąc żałuję że nie udało nam się wcześniej, teraz mogłoby być drugie Jesteśmy niesamowicie szczęśliwi z powodu ciąży, ale ja chciałam tego już dużo wcześniej. Kiedy mialam 19 lat zamieszkałam wraz z moim obecnym mężem,a wtedy jeszcze chłopakiem, oboje zaczęliśmy pracować i ja czułam się już wtedy gotowa do roli mamy, ale mój Adam nie chciał jeszcze dziecka, coś w nim pękło dopiero rok temu, we wrześniu wzięliśmy ślub i rozpoczęliśmy starania. Pochodzę z rodziny gdzie dzieci pojawiały się wcześnie, moja babcia miała 17lat gdy urodziła mojego ojca, zaś moja mama miała lat 20 gdy ja pojawiłam się na świecie. Ja też tak chciałam ale się nie udało. Powiem Wam tylko tyle ze im mniejsza roznica wieku miedzy rodzicami a dzieckiem tym lepszy kontakt w przyszlosci, moja mama jest dla mnie przyjaciółką, czasem chodzimy razem na imprezy Nie można przejmować się gdy ktoś zle Was ocenia, przez ludzi takich jak "pani w poczekalni" przemawia zwyczajnie zazdrość, mozna tylko wspolczuć. Głęboko wierze ze swietnie poradzicie sobie w roli mamy, jestem całym sercem z Wami
reklama
to teraz ja, więc urodziłam mając 19 lat i 2-mce, urodziłam w lipcu a w maju pisałam maturę. W sszpitalu traktowali mnie bardzo dobrze, rodziłam z moim partnerem, nikt nie zwracał uwagi na mój wiek. Teraz mam lat 20 i 2m-ce i spodziewam się drugiego zupelnie nie planowanego dzidziusia i martwię się jak sobię poradzę z dwójką. Drugi raz wpadlismy przy zabezpieczeniu, Kacperek jest moim oczkiem w głowie ale drugiego dziecka bardzo się boję.
Młoda mamuśka:)
Fanka BB :)
Oj to ja się czuję staro..moja córcia przyszła na świat w moje 26ste urodzinki
nikusiaa85
Fanka BB :)
22 lata urodzilam coreczke ariadne i teraz druga ciaza w lipcu koncze 25, mam termin porodu polowej listopada
madzia1225
Wdrożona(y)
Hej mamuśki ma zostałam mamą jak miałam 17 lat i 9 miesięcy. Jestem szczęśliwa i nie żałuję żadnej tamtejszej decyzji
reklama