reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zostałam mamusią kiedy miałam lat...

ja będę miała 22 lata i 4 miesiące jak mój maluch się urodzi. uważam, że nie jest ważne ile ma się lat, ale na ile odpowiedzialnym jest się człowiekiem. Co do wieku i złego traktowania w szpitalach - wydaje mi się, że gdyby tak zaprosić kogoś z fundacji "rodzić po ludzku" i TVN im dorzucić, to nagle by wszyscy jak w zegareczku chodzili. To właśnie te najmłodsze mamy powinny być traktowane z jeszcze większą wyrozumiałością i empatią! Podziwiam Was dziewczyny!

reklama
dziewczyny ja wam gratuluje :-) nie wazny jest wiek :-) ważny jest rozumek w glowie i podejscie do sytuacji. ja w wieku 22 lat zaszlam poraz pierwszy w ciaze wyczekiwana i planowana i bardzo upragnioną, niestety szybko sie marzenia skończyły :-( potem po pół roku znowu byłam w ciaży ale i tym razem sie nie udało-serduszko przestalo bić poraz drugi :-( teraz mam skonczone 24 lata i czekam na ten cud który nosze w moim brzuszku :-) mam zalozony krążek a za 3,5 tygodnia zostanie zdjęty wiec jeszcze troche i urodze; obym tylko nie spotkała jakiegoś konowała na swoje drodze bo niestety nie mam możliwości żeby rodzic w szpitalu u swojego lekarza bo to 50km od mojej miejscowosci (nie będę ryzykowac jazdy samochodem tak daleko w zimie a potem powrót z maluszkiem po prostu boje sie tych kilometrow i przygłupów na drodze)

powodzenia ;-)

Cześć dziewczyny..
Ja zostałam mamą kiedy miałam 16 lat i 4 miesiące.. teraz jestem szczęśliwą mamą 16 miesięcznego chłopca Wiktorka:) Odkąd maluch skończył miesiąc mieszkamy razem z tatusiem Wiktorka i planujemy ślub:)

pozdrawiam!

Po raz pierwszy zostałam mamą kiedy miałam 19 lat, drugiego synka urodzilam gdy mialam niespełna 21 lat. Brakło mi miesiąca.:tak: Teraz moje chłopaczki są dużymi chłopaczkami, a ja szczęśliwą mamusią.:-D:-D:-D Zawsze tego chciałam i nie przeszkadza mi mój młody wiek. Mam 22 lata i całe życie przed sobą, niczego nie żałuję, a wręcz przeciwnie. Moje chlopaczki rosną, a mamusia za rok idzie na studia hehe:-D:-D

Urodziłam moją córeczkę w wieku 24 lat :) i jestem najszczęśliwszą mamą pod słońcem!
Pozdrawiam serdecznie wszystkie mamusie !

reklama
Do góry