reklama
A czego tu się wstydzić??
Ja zaszłam w wieku 17 a urodziłam mając 18 lat
Ja zaszłam w wieku 17 a urodziłam mając 18 lat
ja mialam 23 lata jak urodzilam mojego synka
Jagoda.
Zaangażowana w BB
ja urodziałam synka mając prawie 21lat:-)
plastelinka5
Fanka BB :)
ja zaszlam w ciaze w wieku 18 lat a urodzilam 2 tyg przed 19
witam wszystkie mamusie ja miałam 18 lat i 10 mies równo kiedy moja Zosia się urodziła 4 października skończyła roczek jak czytam wasze posty odnośnie szpitali to aż nie mogę uwierzyć ... u mnie nie było tak drastycznie jak u niektórych z was ale kiedy pojechałam do szpitala w 37 tyg bo miałam skurcze to usłyszłam od lekarza że pan bóg przewidział dla kobiet 40 tyg ciąży i tyle mamy chodzić ... na szczęście to były tylko przepowiadajace jak się potem okazało ... niestety w dzisiejszych czasach jak nie zapłacisz to nie będziesz miała sympatycznych ludzi wokół siebie NIESTETY ja na szczęście miałam swoją położną i dobrze wspominam swój poród mój wtedy już maż był ze mną cały czas mimo iż całą ciąże się zarzekał że nie będzie to jak przyszło co do czego spisał się na medal ...
reklama
witam
ja jak urodziłam pierwszą córkę miałam 17 lat 8 miesięcy. szpital wspominam bardzo dobrze, i wiem że miałam w tym duże szczęście. Teraz, jak urodzę drugie dziecko będę miała 24 lata i 8 miesięcy bo termin mam na ten sam dzień co z córą Każdej młodej mamie życzę dużo cierpliwości i wytrwałości w dążeniu do celów bo tak wczesne macierzyństwo jak w wieku 17 lat absolutnie niczego nie przekreśla i śmiało mogę powiedzieć żę fajnie jest tak wiele osiągnąć w tak młodym wieku! Pozdrawiam!
ja jak urodziłam pierwszą córkę miałam 17 lat 8 miesięcy. szpital wspominam bardzo dobrze, i wiem że miałam w tym duże szczęście. Teraz, jak urodzę drugie dziecko będę miała 24 lata i 8 miesięcy bo termin mam na ten sam dzień co z córą Każdej młodej mamie życzę dużo cierpliwości i wytrwałości w dążeniu do celów bo tak wczesne macierzyństwo jak w wieku 17 lat absolutnie niczego nie przekreśla i śmiało mogę powiedzieć żę fajnie jest tak wiele osiągnąć w tak młodym wieku! Pozdrawiam!