reklama
Zarodek w 6 tc jest bardzo malutki więc na wielu aparatach usg nie jest wcale widoczny. Mogło być tak, że obkurczył się w wyniku obumarcia więc go nie widać.
Jeżeli na tym samym aparacie USG raz był zarodek z bijącym sercem a potem już nie to niestety dobrze nie wróży. Ale to tylko obraz USG który bywa mylny więc nadzieja jest do końca.
A bierzesz jakieś leki? Duphaston, luteinę?
Jeżeli na tym samym aparacie USG raz był zarodek z bijącym sercem a potem już nie to niestety dobrze nie wróży. Ale to tylko obraz USG który bywa mylny więc nadzieja jest do końca.
A bierzesz jakieś leki? Duphaston, luteinę?
Pomysl logicznie jak moze się pojawić później skoro juz go widziałaś??
Teraz to on powinien rosnąć a nie widziałaś zarodka z serduszkiem teraz zniknal i pytasz czy może byc jeszcze młodszy i czy może się pojawić?
Nie on powinien być cały czas
To nie czary mary.
Tym bardziej ze lekarka twierdzi ze widziała serduszko
Z om wychodzi Ci gdzieś 10 tydzień ciaza może byc młodsza z dwa tygodnie zależy jakie masz cykle juz powinnaś pływającego dzidziusia widzieć.
Ja w 6 normalnie widziałam wyraźnie zarodka a w 9 juz się ruszal
Może ciaza obumarla wcześniej i sie skurczył.
Nawet jak nie ma zarodka bo jak wkrecasz sobie ze może się pojawić do powinien byc pęcherzyk ciążowy
Teraz to on powinien rosnąć a nie widziałaś zarodka z serduszkiem teraz zniknal i pytasz czy może byc jeszcze młodszy i czy może się pojawić?
Nie on powinien być cały czas
To nie czary mary.
Tym bardziej ze lekarka twierdzi ze widziała serduszko
Z om wychodzi Ci gdzieś 10 tydzień ciaza może byc młodsza z dwa tygodnie zależy jakie masz cykle juz powinnaś pływającego dzidziusia widzieć.
Ja w 6 normalnie widziałam wyraźnie zarodka a w 9 juz się ruszal
Może ciaza obumarla wcześniej i sie skurczył.
Nawet jak nie ma zarodka bo jak wkrecasz sobie ze może się pojawić do powinien byc pęcherzyk ciążowy
reklama