reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Znikająca druga kreska...

Bella1212.

Początkująca w BB
Witajcie dziewczyny
Mam do was pytanie otóż jestem przed terminem miesiączki 3 dni z porannego moczu wykonałam test ciążowy o czułości 10
Jak nic test wyszedł pozytywne blada kreska ale nie było trzeba się przypatrzeć żeby coś zobaczyć.
Po czym zerkam na test ciążowy po 3 godzinach a tam drugiej kreski brak zwariowałam
Nie wiem co o tym sądzić
Dziś nie dam rady wyskoczyć na krew

reklama
Witajcie dziewczyny
Mam do was pytanie otóż jestem przed terminem miesiączki 3 dni z porannego moczu wykonałam test ciążowy o czułości 10
Jak nic test wyszedł pozytywne blada kreska ale nie było trzeba się przypatrzeć żeby coś zobaczyć.
Po czym zerkam na test ciążowy po 3 godzinach a tam drugiej kreski brak zwariowałam
Nie wiem co o tym sądzić
Dziś nie dam rady wyskoczyć na krew
Nie odczytuje się testu po 3h.
Natomiast to się nie zdarza, że kreska się wybarwia, a potem znika. Raczej jak się wybarwi to już zostaje.

Zrób test za 3 dnu jeszcze raz.

Test do powtorki, jesli masz watpliwosc. Po 3h nie odczytujemy testu, ale jesli kreska by sie wybarwila w czasie przewidzianym przez producenta to nie znilnelaby pozniej magicznie po wyschnieciu testu. Najpewniej byl negatywny, a kreska, ktora widzialas to kreska testowa/fabryczna.

Test do powtorki, jesli masz watpliwosc. Po 3h nie odczytujemy testu, ale jesli kreska by sie wybarwila w czasie przewidzianym przez producenta to nie znilnelaby pozniej magicznie po wyschnieciu testu. Najpewniej byl negatywny, a kreska, ktora widzialas to kreska testowa/fabryczna.

Nie odczytuje się testu po 3h.
Natomiast to się nie zdarza, że kreska się wybarwia, a potem znika. Raczej jak się wybarwi to już zostaje.

Zrób test za 3 dnu jeszcze raz.
Jeszcze tutaj wstawiam zdjęcie tego testu z rana taka kreska była widoczna właśnie po porannym moczu 😒
20230925_055035-01.jpeg

reklama
Do góry