G
guest-1714079215
Gość
Jak będzie ciąża, to kreska będzie widoczna gołym okiem i bez filtrów
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W którym dniu cyklu jesteś ?Nie mam regularnych miesiączek idzie się pogubić. Niestety tamta kreska była fałszywa beta wtedy wyniosła 3.4
26W którym dniu cyklu jesteś ?
Kobieta pragnąca dziecka chyba jest zdolna do wszystkiegoJak będzie ciąża, to kreska będzie widoczna gołym okiem i bez filtrów
Poczekaj poczekaj czegoś tu nie rozumiem 9 września byłaś przed miesiączką, a teraz masz 26 dc, jak to możliwe?
Eh ja się już sama w tym gubięPoczekaj poczekaj czegoś tu nie rozumiem 9 września byłaś przed miesiączką, a teraz masz 26 dc, jak to możliwe?
Eh ja się już sama w tym gubię
Uwierzcie mi że mój okres to tragedia raz jest raz go nie ma. W poprzedniej ciąży zaszłam w nią nie mając miesiączki zapytałam lekarza jak to jest możliwe powiedział że to cud. Dlatego moje ciało to jedna wielka nie wiadomaStarasz się o dziecko i nie masz żadnej aplikacji, kalendarza w którym zaznaczasz okres?
Skoro masz nie regularne cykle to byłaś u lekarza? Masz w ogóle owulacje?
Nawet mimo nieregularnych cykli i krwawienia raz na jakiś czas kobieta jest w stanie zajść w ciążę bo owulacja może wystąpić mimo wszystko więc żaden to cud. Może naucz się najpierw trochę jak działa organizm kobiety i wtedy bierz się za robienie dzieci.Uwierzcie mi że mój okres to tragedia raz jest raz go nie ma. W poprzedniej ciąży zaszłam w nią nie mając miesiączki zapytałam lekarza jak to jest możliwe powiedział że to cud. Dlatego moje ciało to jedna wielka nie wiadoma
Wiesz co akurat nikogo tutaj nie prosiłam o pouczenie mnie także takie ciśnięcie po mnie wsadź sobie w zarozumiałe dupskoNawet mimo nieregularnych cykli i krwawienia raz na jakiś czas kobieta jest w stanie zajść w ciążę bo owulacja może wystąpić mimo wszystko więc żaden to cud. Może naucz się najpierw trochę jak działa organizm kobiety i wtedy bierz się za robienie dzieci.