reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Złota Lista przeniesiona z portalu www.babyboom.pl

Witam Wszystkich! A ja mam pytanie: słyszał ktoś cosik na temat szpita:
- w ŻYRARDOWIE
- w SKIERNIEWICACH
- we WŁOCŁAWKU ????????????

Mam te trzy opcje do wyboru ponieważ w pierwszej miejscowości mieszkam, w drugiej mam wspaniałych teściuniów a w trzeciej lekarza i dodatkowy problem bo... Mnie i szpital w Skierniewicach dzieli ponad 20km, termin porodu mam na 26.12.05 i boję się warunków pogodowych....

Buziaki!!!!

reklama
WARSZAWA - STANISLAW PAZIO. Super - facet kompetentny i z poczuciem humoru! Jestem z nim od początku (jeżli chodzi o przygodę z ginekologiem ;D) i z każdą kolejną ciążą polecę do Niego ;) Tel i adres na życzenie :)
Rodziłam w SZPITALU NA SOLCU - gorąco polecam- poród rodzinny bezpłatny - sale jedynki po remoncie - trafiłam super personel - ale z tamtych chwil nie wiele pamiętam, więc tym bardziej nazwisk :)

witam :)
macie moze namiary na jakiegos dobreogo gina z okolic gliwic bo moja gin za 2 miesiace nie bedzie miala mozliwosci mnie prowadzisc i potrezbuje kogos dobrego :(

Cześć, chcę dołączyć do pochwał nt. dr Dyrdy z Tychów (obecnie ordynatora w Mikołowie). Jestem w drugiej ciąży i żałuję, że doktor nie pracuje już w Tychach, ponieważ mam zastrzeżenia do szpitala w Mikołowie. Prawdopodobnie urodzę wcześniaka i bardzo proszę o opinie na temat oddziałów neonatologicznych na Ślasku lub przynajmniej szpitali w których są bardzo dobrzy pediatrzy.
Oddziału neonatologii w Tychach nie polecam ze względu na panią ordynator, która uważa, że nie powinno się walczyć za wszelką cenę o utrzymanie ciąży...

b]Kielce[/b] - dr nauk med. Grzegorz Wydrzyński
Kielce ul.Warszwska, 0502250922
Wspaniały, traktujący każdą pacjentkę bardzo miło i ciepło, zaangażowany w to co robi (prowadzi szkołę rodzenia oraz promuje porody w wodzie), wizyty u niego to wyczerpujące odpowiedzi na nękające mnie pytania w czasie ciąży jak i po porodzie. Jest to lekarz który naprawdę angażuje się w to co robi i robi to z wielkim sercem za co raz jeszcze mu dziękuję!!!!!
2002/07/25 14:10:22

ja tez mogę sie dołączyc w zasadzie lekarz bez zastrzeżeń

ginekolog położnik dr. Romuald Sawiuk Gorlice Stróżowska - gab. prywatny tel. 18 352 20 06 . Poecam gorąco , wspaniały specjalista a swoje pacjentki traktuje bardzo dobrze i to zarówno te z gabinetu prywatnego jak i z przychodni. Dzięki niemu moja córeczka jest śliczna i zdrowa . :)

czesc :)a moze któras z was drogie kolezanki miała do czynienia ze szpitalem we wrocławiu na ul:kamienskiego?bardzo prosze o jakies informacje-basia

to prawda, że dr Piotr Kukulski jest miłym i sympatycznym lekarzem, ale.... nie ywkrył u mnie łożyska przodującego. dziecko urodziło się w 33 tyg ciąży, inkubator mnóstwo wizyt w CZD (przez pierwszy rok praktycznie w każdym tygodniu, retinopatia, wada serca, neurolog, neurochirurg, rehabilitacja, metabolizm, immunologia itp to poradnie które odwiedzałam), usg zrobiono mi 2 dni przed krwotokiem. twierdził, że wszystko jest ok. piszę o tym 2,5 roku po porodzie. do tej pory nie byłam w stanie.
w tej chwili dziecko jest ok. choć dość dużo choruje - 7 razy pobyt w szpitalu - obturacyjne zapalenie oskrzeli bądź zapalenie płuc.
ps. przestałam nagle przychodzić do pana doktora. nigdy nie zadzwonił do mnie dlaczego.

reklama
Do góry