reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Złota Lista przeniesiona z portalu www.babyboom.pl

lek Jarosław Klęczar szpital Oświęcim. Podejście do pacjenta, traktowanie, badania wszystko na szóstkę z plusem. po wielu latach szukania tego "jedynego" lekarza ginekologa a szukałam i w Polsce i w Wielkiej Brytanii z ręką na sercu moge powiedzieć - najlepszy pod słońcem.

reklama
Do Złotej Listy zgłaszam dr Witolda Osóbkę -Morawskiego z Diagmedu w Warszawie, gdyż uważam ,że jest fantastycznym lekarzem i wspaniałym specjalistą .Jest zawsze miły, otwarty i życzliwy. To jest moja kolejna ciąża ,która jest prowadzona właśnie przez dr Osóbkę-Morawskiego i uważam,że zajmuje się mną wspaniale (poprzednie choć były prowadzone przez "sławy" Warszawy są nie do porównania) . Polecam badania USG -są rzeczowe,wspaniałe opisy , wspaniały komentarz , piękne nagranie na płycie DVD -przemiła pamiątka a ja "tryskam radością i szczęściem ".Polecam!!!

Dydona pisze:
Olkusz szpital - doktor Łonak , doktor Cieplak - długoletni ordynator to lekarze położnicy,których mozna umieścić na złotej liscie.Zauważają człowieka.

Niestety nie mogę się z toba zgodzic. Na temat dr Cieplaka krażą same złe opinię w mieście. Polecam natomiast doktora Janusza Barana, świetny i troskliwy lekarz. Był przy porodzie od początku do końca i dzieki niemu zmieniłam opinie na temat Olkuskiego szpitala. Odradzam natomiast dr Stanka (wmawia pacjetkom bzdury na temat ich nienarodzonych jeszcze dzieci doprowadzając je tym do zamartwiania się, zamiast skupienia na porodzie, wymysla nieistniające wady płodu).

opoczno dr MATEUSZ CIECIERSKI goraco polecam! interesuje sie bardzo swoimi pacjetkami nawet dlugoo po porodzie! miły kulturalny kompetetny sprawdzony!!! to nie tylko moja opinia

Dla kobiet mieszkających w Krakowie polecam doktora Artura Filipowicza.Rzeczowy,kompetentny facet,świetny specjalista USG z bardzo dobrym sprzętem.Prowadził moją ciążę od początku do samego rozwiązania.Mogłam w pełni na niego liczyć.
Naprawdę polecam.
Dla zainteresowanych adres
Kraków
ul.Długa 30
tel.(012) 633-02-58 lub (012) 632-80-80

opoczno dr.MATEUSZ CIECIERSKI-polecam bardzo dokladny i odpowiedzialny poloznik ginekolog ,jako lekarz ginekolog ma duz cierpliwosci i umie wytlumaczyc na "normalny "jezyk jakiekolwiek watpliwosci.po wczesniejszych mojch przejsciach z narodzeniem dziecka ktore potem stracilam potrafil mnie uspokoic i tlumaczyc ze poraz kolejny niemoze byc zle.za to ze byl przy porodzie i prowadzil cala moja ciaze dziekuje i polecam go raz jeszcze . pozdrawiam przyszle mamuski

phantas pisze:
Łódź - Dr Baradyn, pracuje w Rydygierze, przyjmuje również w "Urodzie i Zdrowiu" i w "Almedzie"
jak dla mnie jest bardzo dobrym lekarzem. Bardzo rozmowy, po badaniu bardzo dokładnie mówi pacjentce co jest, co teraz powinno się z nią dziać, na każde pytanie odpowiada bardzo szczegółowo rozwijając temat. Pacjentki traktuje jakby je znał kilka lat, więc jakoś pierwszy raz u gina nie byłam skrępowana. Wizyta jak na Łódzkie warunki jest tania bo 55zł. Rozwiewa wszystkie wątpliwości, a jak coś jest nie tak, to od razu to po nim widać. Można zadać nawet wyjątkowo "głupie" pytanie a on i tak na nie odpowie.
Tego lekarza polecono mi na innym forum i dwa tygodnie szukałam do niego kontaktu na necie ale warto było. No i dziewczyny, które rodziły w Rydygierze też go znają i nie słyszałam jakiejkolwiek złej opinii o nim. Jak dla mnie jest to lekarz z powołania. Gorąco polecam.
Moja ciąże tez prowadził dr.BARADYN i tez jestem bardzo zadowolona swietny fachowiec i tez go gorąco polecam.Ja chodzę do niego do poradni na ul.Piotrkowskiej 100 tel.(0-42) 630-93-93 po skosie Saspolu i wizyta jest w ramach NFZ,usg robi w szpitalu ale jest raczej kiepskie dlatego ja robiłam sobie raz prywatnie

reklama
ja polecam dr słopienia z poznania- prywatnie przyjmuje na kościelnej- a pracuje na polnej- naprawde doktorek z powołania, wszysko wjasni, skrupulatnie analizuje- przemiły kontakt- własnie prowdzi moja ciąze- 12 tydz dopiero, termin mam na 9 listopada- ale w wakacje czeka mnie długa przeprowdzka na drugi koniec polski do lublina z przyczyn prywatnych- i szukam tam dobrego gina w lublinie i szpitala do rodzenia- jakby ktos z lublina mógł polecic bede wdzięczna ::)

Do góry