reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Złota Lista przeniesiona z portalu www.babyboom.pl

hej, ja odradzam bardzo szczerze lekarza Ryszarda Iwasiewicza z Poznania, kiedyś zdaje się pracował na Engla. Facet jest cyniczny i nieżyczliwy, a zachowuje się, jakby sam co najmniej raz był w ciąży i był kompetentny wypowiadać się na temat odczuć kobiety. Uciekajcie gdzie pieprz rośnie!

reklama
KRAKÓW - dr MAREK SAJEWICZ ze Szpitala Uniwersyteckiego przy ul Kopernika - Oddział Patologii Ciąży. Przeprowadza badania prenatalne, m.in. bada przezierność karku plodu przez USG i wykonuje amniopunkcję. Z dużą wiedzą, fachowo i cierpliwie odpowiada na każde pytanie; specjalista od cięć cesarskich. Duża kultura osobista i miły uśmiech.

To najlepszy i najabrdziej profesjonalny lekarz na jakiego trafiłam a w swoje "karierze"przerobiłam już 8 ginekologów i dr. Maja polecałabym każdej pani. Co prawda jestem dopiero w 13 tc i nie rozmawiałam z nim jeszce o porodzie ale jestem ciekawa jaki jest koszt tego aby konkretny lekarz był przy porodzie i czy jak będe rodzić na Inflanckiej to zmienia coś fakt,ze moją ciąże prowadził doktor Maj?

Warszawa klinika NOVUM ul Bociania 13 po 10 latach leczenia i wyroku ze niemam szansy na dziecko u nich się doczekałaam Kacper ma juz rok a to dzieki dr Wojewuckiemu gdyby nie oni to napewno bym straciła tą ciązę jak kaZDĄ POPRZEDNIĄ 5 lat leczył mnie dr Romuald Dębski odradzam zmarnował mi tylko zdrowie ma tytuły a wcale się na niczym niezna ,w przeciwieństwie do nowum tam na podstawie cotygodniowych badać  były dobierane leki .I wcale tacy drodzy niesą z tego co czytam Dębski bierze 300 zł a oni od 90 do 120 za wizytę zalezy co na tej wizycie jest badania wykonuja u siebie równiez i na cito przed kazą wizytą pozdrawiam

Witajcie !!!!!!!!!!!!!!!!!! dziś dowiedziałam się o klinice prywatnej SPES na kRólowej Jadwgii w krakowie czy któraś z Was tam rodziła i czy mogłaby mi ja polecić lub coś ciekawego na jej temat powiedzieć ???
Jaki jest presonel???? Ogólnie warunki??? :)

moja koleżanka tam rodziła chyba trzy lata temu, ale wcale nie była zadowolona, teraz jest też w ciąży i będzie rodzić w rydegira albo w żeromskim

Też słyszałam same dobre opinie o dr Maj i poszukuję jakiegoś namiaru. W jakim szpitalu przyjmuje? Czy może macie nr kontaktowy?

A ja goraco polecam zespolony szpital wojewódzki w kielcach -oddział położniczy. Nie jest to jakiś super nowy oddział, ale za to super ludzie tam pracują. Nikt nie potrafi stworzyć tam lepszej i milszej atmosfery niż lekarze i pielęgniarki tam pracujący :)

reklama
KRAKOW dr Osmanski doktor ktory ktory dotykajac mojego podbrzusza stwierdzil ze mam 2 szyjki macicy.Potem tylko potwierdzil to na USG.Ja juz wczesniej wiedzialam ze od srodka jestem ''normalna inaczej'' Lekarz ktory fachowo ale przystepnie na karzdej wizycie tlumaczyl co sie ze mna dzieje.Mimo ze mieszam od kilku lat w Holandii zawsze staram sie znalesc czas zeby chocby raz w roku zaliczyc wizyte u niego.

Do góry