reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Złota Lista przeniesiona z portalu www.babyboom.pl

WARSZAWA
dr n.med. Piotr Pietrzak i Jego wspaniała żona lek.ginekolog położnik Małgorzata Pietrzak
Szpital Św. Zofii

Para, która zasługuję na najwyższe wyrazy uznania pod względem profesjonalizmu, optymizmu i humoru. Cudowni lekarze, na których zawsze można liczyć. Wykonują wszystkie niezbędne badania, udzielają wyczerpująco odpowiedzi na pytania i nigdy się nie spieszą. Ciąża z nimi to sama przyjemność, w przypadkach smutniejszych można liczyć na wsparcie i bardzo troskliwą opiekę. Wszystkie Brzuchole wychodzą z wizyt u nich bardzo zadowolone, to chyba coś znaczy, a na wizytę prywatną do Pan doktora czeka się czasami i 2 tygodnie, gdzie przyjmuje prywatnie codziennie. Od 5 lat z nami. Gorąco polecam!!!!

reklama
Opole. Witam wszystkie kobietki...Czy któreś Panie mają może jaieś info dotyczące Szpitala położniczego w Opolu, ul.Reymonta? Jacy tamsą lekarze, położne? Jakie zasady panują?i wogóle na temat lekarzy gin którzy byliby warci uwagi?
Zycząc Wam zdrówka i sił...
ks :)

Witam..chciałabym wpisać na tą złotą listę Dr.Jerzego Giżewskiego ze Szczecina , który jest cudownym lekarzem, wizyta u niego fakt nie jest tania ale Dr. sie ceni i dobrze, wizyta w gabinecie trwa ok godz.ale na każdy temat mozna dowiedziec sie wszystkiego...nie wyposci dopoki nie rozwikla "zagadki", a wierzcie mi rozwiklal moja co innym lekarzom sie nie udalo a trwalo to 9 lat!!!!
Pozdrawiam ;D

Bardzo delikatny, miły i sympatyczny. Bardzo polecam szczególnie tym które się bardzo stresują przy takich wizytach. :).
Moją bratową prowadził przez całą ciążę i bardzo go sobie chwaliła.
Przy mojej pierwszej wizycie zrobił mi wszystkie badania (cytologia, usg dopochwowe i badanie piersi (o to ostatnie sama poprosiłam, bo u mnie w rodzinie są z nimi kłopoty). Jako pierwszy ginekolog zrobił mi usg, inni robili tylko wymaz (cytologię).
Prowadził ciążę mnogą (trojaczki). :D

Czy może mi ktoś coś powiedzieć o doktorze Żaku z Poznania przyjmuje prywatnie na Słowiańskiej ale wejście jest od Murawy niedaleko Castoramy. Dzisiaj mam u niego wizytę ma mi zrobić jakieś dodatkowe usg czy ktoś ma jaką wyrobiona opinię na jego temat

Wszystkim ciężarnym z Trojmiasta polecam Pana dr Skweresa. Aktualnie pracuje w szpitalu w Wejherowie. Przyjmuje również w Spółdzielnie Lekarskiej w Gdyni i Ośrodku Diagnostyki Medycznej w Gdyni (naprzeciwko dworca Gdynia Główna).
Jestem jego pacjentką od 12 lat, prowadził moją ciążę, odbierał poród i otoczył troskliwą opieką po porodzie. Przez te wszystkie lata, żaden problem nie pozostał bez rozwiązania (a trochę ich miałam). Nie wiem co to jest bół nacięcia krocza (a miałam nacinane), nie wiem co to bół przy zakładaniu szwów, nie wiem co to blizny po szwach itd. W trakcie badania jest tak delikatny, że nigdy nie wiem, że już po badaniu, bo po prostu nic nie czuję.
Jest super specjalistą a oprócz tego jest człowiekiem o bardzo, bardzo wysokiej kulturze osobistej.
Wiem,że ostatnio zrobił również specjalizację z endokrynologii(hormony).
Gorąco polecam

wtam....Tola..moja siostra rodzila w szpitalu na kapusciskach 2 razy..i nie ma nic do zarzucenia tamtejszym lekarza..no chyba ze za 1 razem..ale to bylo 10 lat temu..:)..a 2 raz rodzila rok temu i wszystkodobrze..:)..mile salowe itd...widocznie duzo sie zmienilo i to na lepsze..ja tez mam taki zamiar tam rodzic..:)

Ja gorąco polecam położną Martę Makotę pracuje w Rydygierze w Łodzi. Bardzo pomogła mi przy porodzie, dzięki niej rodziłam około 2,5 godzin, do tego miałam założone tylko dwa szwy bo tak mało mnie nacięła. Była pomocna nawet po porodzie i nawet do tej pory jak mam jekies pytania to moge do niej swobodnie dzwonić.

reklama
Olecko - lek. med. Ireneusz Kowalik specjalista ginekologii i położnictwa Moja ciąża była zagrożona, ale dzięki panu Kowalikowi udało mi się urodzić zdrową i śliczną córeczkę. Jest to świetny specjalista, święty człowiek.

Do góry