reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Złota Lista przeniesiona z portalu www.babyboom.pl

Witam Wszystkich! A ja mam pytanie: słyszał ktoś cosik na temat szpita:
- w ŻYRARDOWIE
- w SKIERNIEWICACH
- we WŁOCŁAWKU ????????????

Mam te trzy opcje do wyboru ponieważ w pierwszej miejscowości mieszkam, w drugiej mam wspaniałych teściuniów a w trzeciej lekarza i dodatkowy problem bo... Mnie i szpital w Skierniewicach dzieli ponad 20km, termin porodu mam na 26.12.05 i boję się warunków pogodowych....

Buziaki!!!!

reklama
WARSZAWA - STANISLAW PAZIO. Super - facet kompetentny i z poczuciem humoru! Jestem z nim od początku (jeżli chodzi o przygodę z ginekologiem ;D) i z każdą kolejną ciążą polecę do Niego ;) Tel i adres na życzenie :)
Rodziłam w SZPITALU NA SOLCU - gorąco polecam- poród rodzinny bezpłatny - sale jedynki po remoncie - trafiłam super personel - ale z tamtych chwil nie wiele pamiętam, więc tym bardziej nazwisk :)

witam :)
macie moze namiary na jakiegos dobreogo gina z okolic gliwic bo moja gin za 2 miesiace nie bedzie miala mozliwosci mnie prowadzisc i potrezbuje kogos dobrego :(

Cześć, chcę dołączyć do pochwał nt. dr Dyrdy z Tychów (obecnie ordynatora w Mikołowie). Jestem w drugiej ciąży i żałuję, że doktor nie pracuje już w Tychach, ponieważ mam zastrzeżenia do szpitala w Mikołowie. Prawdopodobnie urodzę wcześniaka i bardzo proszę o opinie na temat oddziałów neonatologicznych na Ślasku lub przynajmniej szpitali w których są bardzo dobrzy pediatrzy.
Oddziału neonatologii w Tychach nie polecam ze względu na panią ordynator, która uważa, że nie powinno się walczyć za wszelką cenę o utrzymanie ciąży...

b]Kielce[/b] - dr nauk med. Grzegorz Wydrzyński
Kielce ul.Warszwska, 0502250922
Wspaniały, traktujący każdą pacjentkę bardzo miło i ciepło, zaangażowany w to co robi (prowadzi szkołę rodzenia oraz promuje porody w wodzie), wizyty u niego to wyczerpujące odpowiedzi na nękające mnie pytania w czasie ciąży jak i po porodzie. Jest to lekarz który naprawdę angażuje się w to co robi i robi to z wielkim sercem za co raz jeszcze mu dziękuję!!!!!
2002/07/25 14:10:22

ja tez mogę sie dołączyc w zasadzie lekarz bez zastrzeżeń

ginekolog położnik dr. Romuald Sawiuk Gorlice Stróżowska - gab. prywatny tel. 18 352 20 06 . Poecam gorąco , wspaniały specjalista a swoje pacjentki traktuje bardzo dobrze i to zarówno te z gabinetu prywatnego jak i z przychodni. Dzięki niemu moja córeczka jest śliczna i zdrowa . :)

czesc :)a moze któras z was drogie kolezanki miała do czynienia ze szpitalem we wrocławiu na ul:kamienskiego?bardzo prosze o jakies informacje-basia

to prawda, że dr Piotr Kukulski jest miłym i sympatycznym lekarzem, ale.... nie ywkrył u mnie łożyska przodującego. dziecko urodziło się w 33 tyg ciąży, inkubator mnóstwo wizyt w CZD (przez pierwszy rok praktycznie w każdym tygodniu, retinopatia, wada serca, neurolog, neurochirurg, rehabilitacja, metabolizm, immunologia itp to poradnie które odwiedzałam), usg zrobiono mi 2 dni przed krwotokiem. twierdził, że wszystko jest ok. piszę o tym 2,5 roku po porodzie. do tej pory nie byłam w stanie.
w tej chwili dziecko jest ok. choć dość dużo choruje - 7 razy pobyt w szpitalu - obturacyjne zapalenie oskrzeli bądź zapalenie płuc.
ps. przestałam nagle przychodzić do pana doktora. nigdy nie zadzwonił do mnie dlaczego.

reklama
Do góry