reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Złota Lista przeniesiona z portalu www.babyboom.pl

Łódź - Dr Witold Rogowski
Nie wyobrażam sobie innego ginekologa!!! Byla groźba wcześniejszego porodu w 33 tc. Pod jego opieką donosiłam ciążę. Znalazłam się w szpitalu kiedy po terminie nic nie wskazywało na to że szybko urodzę. W szpitalu wpadlam w lekką depresję, ale doktor uspokoil mnie i zajął się moim przypadkiem. Poród siłami natury okazał się niemożliwy i postępu porodu nie bylo. Skończyło sie cesarskim i jestem bardzo wdzięczna, żet nie pozwolono mi cierpieć. Dzieciątko okazalo się duże (4,2 kg) a dzięki szybkiej decyzji nic mu nie grozilo. Jeśli chodzi o samego doktora - właściwy człowiek na właściwym miejscu!

reklama
Dr Rogowski pracuje w II Szpitalu Miejskim im. Rydygiera w Łodzi. Przyjmuje też w gabinecie przy ul Wojska Polskiego 114 m 1

Kraków, szpital Żeromskiego
Położna Danuta Potaczek – dziewczyny, zapamiętajcie to nazwisko! – to anioł, nie kobieta, i ewidentnie nie minęła się z powołaniem. Informuje was o wszystkim co się dzieje i co się planuje, jest chyba bezgranicznie cierpliwa i wyrozumiała i naprawdę się o was troszczy!

Andi napisz prosze do mnie na e-mail: elexi@interia.pl , Twój jest niestety ukryty
Chcialabym dowiedzieć się czegoś więcej i skonsulowac kilka inf na temat lekarza z DIAGMED
Pozdrawiam i czekam
Dzieki

Doktor ROŻNOWSKI -ZŁOTO CZŁOWIEK ,Bardzo dokładnie prowadzi każdą ciąże i za każdym razem robi badanie usg żeby stwierdzić czy wszystko w porządku.Ten lekarz przyjmuje prywatnie w SKAWINIE NA UL. ŻWIRKI I WIGURY zaraz przy rynku. Ale także przyjmuje w JAWORZNIE w klinice.

Drugi lekarz którego polecam przy porodzie to doktor ŚWISTAK z Policyjnego szpitala na GALLA .To też lekarz złoto

Jeśli chodzi o Lux Med Warszawie to mogę polecić dr. Ilonę Guzińską. Prowadzi moją ciążę i jest na prawdę super rewelacyjnym lekarzem, profesjonalistą w każdym calu, przy tym jest niezwykle miła.

Łódź dr Tadeusz Kowalczyk przyjmuje DERMED Piotrkowska 48.
Świetny. Wcześniej leczyłam się prywatnie u ordynatora szpitala Rydygiera. Poroniłam dwa razy i według niego byłam rozkapryszoną histeryczką. A dzięki doktorowi Kowalczykowi mam dwójkę dzieci Jaś 6 lat i Maja 5 miesięcy.

reklama
Elexi pisze:
Andi napisz prosze do mnie na e-mail: elexi@interia.pl , Twój jest niestety ukryty
Chcialabym dowiedzieć się czegoś więcej i skonsulowac kilka inf na temat lekarza z DIAGMED
Pozdrawiam i czekam
Dzieki
Elexi wybacz moją spóźnioną odpowiedź ale w czerwcu urodziłam prześlicznego synka i zapomniałam o całym świecie  :D,jesli chodzi o Diagmed i przyjmującego tam dr Osóbkę-Morawskiego to ja jestem bardzo zadowolona, uważam ,że jest to dobry lekarz i ma dobry sprzęt,badania nagrywane na płytę DVD są fajne , moje starsze dzieci oglądały je ciągle .Niedawno byłam   na wizycie poporodowej i dowiedziałam się ,że dr Osóbka-Morawski ma już sprzęt 4D  ,w poczekalni wiszą zdjęcia dzieciaczków z tego aparatu , są bardzo fajne (ja niestety  nie załapałam się bo moja kruszynka jest już 2 miesiące na świecie). :laugh: :laugh: :laugh:pozdrawiam

Do góry