reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zielona Góra i okolice

reklama
no na norweskie to wozek kosztowalby cos 8,5 tys.kr
to tutaj tej firmy pojedynczy wozek tyle kosztuje:baffled:

a na zarobki? najmniej jak sie spotkalam to ludzie zarabiaja tu okolo 16tys.kr
wiec takie pol pensji z najnizszej wyplaty........

Hej

Lilus mój mężulo pojechał do Irlandi Północnej ,sama go tam posłałam ,a teraz ryczę z tęsknoty za nim ,nerwy mi puszczaja ...pół roku go juz nie ma naszczęście za 3 tygodnie he's come back..:)) nie moge sie już doczekać ...i najprawdopodobniej 1 kwietnia jadę juz z nim i Emi do Irlandi ...chcemy tam spróbowac bo tu u teściów już nie wyrabiamy ,jest strasznie :baffled::baffled::baffled:a w Babimoście na mieszkanie nie mamy szans ,o kupnie czegos to mozemy w ogóle zapomniec ....ciesze sie bardzo na tą odmianę :tak::tak::-):-):-)

Hej
Noelia - fajnie będzie :-) super że do niego jedziecie :-D dzięki za odpowiedż :-D A ja dziś dalej jak szampon :-D

Trzymajcie kciuki by moje dziecko urodziło sie w terminie:-D
Bo inaczej będę głupieć:-D już mi się to udaje :-D

Pozdrawiam :-D

Hej dziewczyny :)
tydzień na garnuszku u mamy zleciał jak z bata szczelić :) choć nie minął on spokojnie to na szczęście sie wszystko dobrze skończyło. Otóż wypuściłam gondolkę z moją córeczką w środku i upadła na podłogę z ok 1m :( uderzyła się w główkę i musieliśmy jechać na pogotowie żeby to sprawdzili. Chcieli nas zostawić na oddziale dziecięcym na obserwacje ale sie nie zgodziłam!!!! bo to wiadomo co można podłapać ta takim oddziale .... ale okazało się ze to tylko lekkie uderzenie - gondolka asekuracyjnie podziałała- na szczęście - i już jest wszystko ok. został tylko mały siniak na czole:(
Mysza trzymam kciuki żeby za 4 dni było po wszystkim :)
Noelia jak ty sobie radzisz z tęsknotą - pół roku to strasznie długo???? mi zostały jeszcze dwa tygodnie....:(
Lilka - gratuluje!!!!!! super wiadomość :) my się też zastanawialiśmy nad siostrą albo bratem dla naszej córeczki ale tak nam dała w kość że póki co nie będzie miała rodzeństwa ;) choić już od jakiegoś czasu jest aniołkiem wiec kto wie ;)

Hej
Mi sie marzyło przed terminem:-D co by sie nie wkurzac na tych co co 5 minut beda mi marudzic czemu jeszcze nie rodze:-D
:-p;-):-):tak::-D

Dobrze ze z małą wszystko w porzadku po tym upadku :-:)szok:- ale strachu musialas sie niezle najesc:nerd::baffled:...

Jejku mamo filipa jakie przeżycie miałas z tym upadkiem ...dobrze ze wszystko z córcia ok ,

Tęsknota im bliżej tym wieksza ...dziwne to :-(

Dziewczyny, co z Ulą? Pewnie jesteście z nią w SMS-owym kontakcie.

Ja byłam wczoraj u lekarza, 16 tygodni za mną, wszystko ok:) Brzuszek jeszcze niewidoczny... ale to podobno kwestia dni i wyskoczy;)

Zapisałam się na to USG 3d do Labera, ale widziałam kilka dni temu zdjęcia i filmik koleżanki - nic ciekawego. I ona zawiedziona i ja trochę też po tych zdjęciach, które oglądałam w necie... Jednak między 3d a 4d jest kolosalna różnic. Szkoda, że nikt w Zielonej nie ma takiego sprzętu:

Miłego wieczoru Wam życzę!

reklama
cześć już tu kiedys zaglądałam ale było pusto i teraz chciałabym nadrobic straty:-) jestem z Międzyrzecza a właściwie z małej wioski koło Międzyrzecza, mam prawie 3 letniego synka Kacperka który jest moim skarbem i męża (od 4 lat) który też świat mi przysłania (chociaż czasem kłócimy się jak wariaci) ale kocham ich ponad zycie.
Moge się do was przyłączyć?

lilka a czy my się nie znamy?!:-) Twoje suwaczki wydają mi się strasznie znajome:tak::-D

mama Filipa dobrze że upadek tylko tak się skończył.
Ja wczoraj przeżyłam coś podobnego

Do góry