reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zielona Góra i okolice

A ja wczoraj wywinęłam orła teraz to mi się śmiać chce ale wierzcie że nie było mi do śmiechu. Niosłam kacpra na rękach bo zaczęło padać i nie wiem jak to się stało ale poleciałam jedyne co mi przeszło przez myśl to podłożyc ręcę Kacperkowi pod plecki i główkę i dzięki Bogu że tak zrobiłam bo ja sobie kostki zdarłam ale aż boję sie pomyśleć co by było jakby mały upadł na plecki i główkę. jak juz sie podniosłam i obejrzałam małego z każdej strony czy cały to popłakałam się jak dziecko, nie z bólu bo nie bolało

reklama
Witam ponownie po sporej przerwie. Mam nadzieję, że teraz będę bywać tu częściej - podłączyli nas wreszcie do sieci. Tylko pytanie: czy ktoś tu jeszcze pisze?

jezyk współczuje upadku ,dobrze ze synka ochroniłas ,:tak::tak:
Nimrodel witam na naszym watku ,pisz częściej ,:tak::tak:Masz dzidziusia czy jescze w dwupaku :confused::-)

Ja własnie położyłam Emi spać wiec mam troszkę czasu :tak:i przegladam watki ,jest tu dość spokojnie ale zawsze ktos sie odezwie:tak::tak::tak:

a) Jak już kiedyś pisałam, mieszkam w Zielonej, na Zawadzkiego.
b) Termin rzeczywiście miałam wyznaczony na 3-go marca, choć licząc od dnia poczęcia wychodził 28 luty. No i oczywiście trafiliśmy w 29 luty. Choć się staraliśmy Mała urodziła się prawie dwie godziny po północy:-D

reklama
W Sulechowie - i jestem baaardzo zadowolona. Swietna opieka, bardzo miłe położne i, co dziwne, lekarze też. Pokoje dwuosobowe.
Rodziliśmy razem z partnerem, mieliśmy do własnej dyspozycji salę porodowa z fajnym wyposażeniem - za darmo. I jeszcze dostaliśmy gratis płytkę ze zdjęciami z pierwszych chwil po porodzie.

Do góry