reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zielona Góra i okolice

Chyba "where". :-p :-p ;-)
Chyba jeszcze nie urodzila,hm... Miala mi napisac smska,ze jest juz po. :-p
Ale widze,ze byla dzis na BB - agutka szpieg. :-p :cool2: :-D

o kurna faktycznie :-D:-D:-D
ale byk :szok::szok::szok:

ostatnio ktos mi pisal smsy z rosji po rusku to mu zadalam to pystanie kim jest i....przez to pewnie tak napisalam :-D:-D
ale siara :-D:-D

Agutka wy bylyscie na jakiejs sali zabaw jak mialyscie spotkanko
czy to ta sala??

Sala zabaw AREK

reklama
o kurna faktycznie :-D:-D:-D
ale byk :szok::szok::szok:

ostatnio ktos mi pisal smsy z rosji po rusku to mu zadalam to pystanie kim jest i....przez to pewnie tak napisalam :-D:-D
ale siara :-D:-D

Agutka wy bylyscie na jakiejs sali zabaw jak mialyscie spotkanko
czy to ta sala??

Sala zabaw AREK

Hehehe,oj tam,zdarza sie. :-p :-D :-p
Lilus,My spotkanko mialysmy w tej salce:

Centrum Zabawy i Edukacji Tup Tup Zielona Góra

Wlasnie,
Dziewczyny,w Handlowcu zrobili juz te mini - przedszkole. :tak: Startuje 3 marca,zajecia beda sie odbywac 3 razy w tygodniu - po 2h kazde. ;-) Koszt: 150zl za miesiac. :tak:

no rozgladam sie za tym pojazdem
znalazlam fajny wozio ale cena :szok::szok:
4 tys.przeszlo:szok::baffled: powariowali

a kupilismy teraz Hani fajny wozek x-lander z mysla ze juz lepszy to dla trzeciego bedzie
taaaa:sorry2:
sprzedac bedzie trzeba i kupic podwojny

w sumie fajne sa taki pół na pół :-) na watku dzieci rok po roku dziewczyny sie chwala:-D

np ten
..:: BOBO Wózek

Lilka pisz pisz ja tez sie chce posmiac :-).

Mysza a moj dom by mogl startowac w temacie " ...jak po tornadzie"
Zobaczysz jak czasem zatesknisz za ta nuda czasem :tak:

Myszaa czytalam tamten watek i te wozki ogladalam ale...tu w Norwegii zimy sa konkret i ja musze miec wozek taki by malenstwo w nim schowac
a te wozki jeden za drugim to wydaja sie malo zabudowane i bardzo przewiewne
a tutaj w dzien jest -14 stopni a jeszcze tego roku Norwedzy mowia ze zima baaardzo lagodna :baffled:
wiec ja musze miec cos konkretneijszego

poszukam wam wozia ktory by mi pasil,ale z ceny nie no i nie kupimy go

reklama
Lilka- dobre to to...ja mysle ze faceci tacy sa i na tym punkcie bardzo sie boja o te czesci ciala i wymyslaja duzo nieprawdziwych rzeczy.
Jak by to tyczylo ciebie to by bylo ok ale jak jego to zaraz panikuje hi hi... ale oni wszyscy tacy juz sa...

a wozek bomba ale cena tez porzadna, kurde jak za 2 ekstra wozy... nie wiem jak to na norweskie zarobki ale dla mnie duzo...

Do góry