reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zielona Góra i okolice

reklama
Dzieki za rady :)
Ale muszę Wam donieść ze Pitoruś już skończył antybiotyk, po jutrze badanie i wtedy zoabczymy jakie będą wyniki, bo tak to pIotruś jak zwykle pogodny i wesoły i nic się nie stwerdzi :) A pupcią już dawno sie wyleczyła, pomogła maśc pięciornikowa Ziaja, po prostu jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki, wystarczył dosłownie jeden dzień aby prawie wszystko poznikało :) polecam :) (można kupić w sklepie herbapolu)

Mysza - my mamy taki fotelik i niedługo Piotruś już przesanie w nim śmigać, ale jeszcze nie zdecydowaliśmy czy będziemy sprzedawać, musimy się zastanowić, ale dam Ci znać :) (fotelik jest firmy bebe confort)

Agutka przepraszam że tak późno. DUŻO ZDRÓWKA, SZCZĘŚCIA, SAMEGO SŁONECZKA W TWOIM SERDUSZKU, SPEŁNIENIA MARZEŃ, POCIECHY Z CÓRECZKI:-)
Życzę Ci... gorącej filiżanki kawy, którą ktoś dla Ciebie zrobi, nieoczekiwanego telefonu od starego przyjaciela, zielonych świateł na Twojej drodze do pracy albo sklepu, najszybszej kolejki w sklepie, ulubionej piosenki w radio. Życzę Ci dnia pełnego szczęścia w perfekcyjnych dawkach, które dadzą Ci radosne poczucie, że życie uśmiecha się do Ciebie, obejmuje Cię i przygarnia, ponieważ jesteś kimś specjalnym.

STO LAT!!! STO LAT!!!

Mysza już wczoraj mi przypomniała, i dzisiaj rano miałam napisać i jakoś mi z głowy wyleciało:-(.
Czekam na jakieś fotki twojego brzuszka, pochwal się wreszcie proszę:-)

WerEla,slicznie,ale to slicznie dziekuje za cudne zyczonka! :-D Strasznie mnie zaskoczylas! :tak:

Mysza,ja juz swoj sprzedalam,ale przejdz sie jeszcze na ul.Dolna (naprzeciwko Medyka) i do Bobasa,bo w tych obydwoch miejscach sa komisy. :-)

Ja pierdziu,jaki sliczny i zgrabniusi,ojoooj! :-) :-) :-)
Obstawiam,ze bedzie dziewczynka! :tak: :-)
To juz w ogole 27 tydzien? :szok: :szok: :szok: O w morde,ale czas zasuwa! :szok:
Ja to w 27 tygodniu to juz bylam wielka wielka,haha. :-p :-D

reklama
Hej

Spoko ja też jestem odrobinę większa - ale czytałam ze teraz mam tyle hormonów - że żaden dodatkowy kilogram mi nie straszny :-D :-D

Na razie leżę w domku bo wyszło że malej vel małemu sie trochę spieszy do taty :-)

Do góry